Pretraži

ENRIKE IGLESIJAS ZAVRŠAVA KARIJERU! Pevač najavio svoj poslednji album, prznanjem rastužio fanove

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Enrique Iglesias

Poznati pevač Enrike Iglesijas je obavestio svoje fanove da će izdati svoj poslednji album i da time stavlja tačku na stvaranje muzike.

Mnogi fanovi poznatog pevača Enrikea Iglesijasa ostali su u šoku nakon što je on objavio da uskoro prestaje da stvara muziku. Kako je najavljeno, njegov poslednji album „Finale (Vol 2)“ trebalo bi da bude objavljen početkom 2024. godine, a nakon toga, kako je Enrike istakao za strane medije, on se povlači iz sveta muzike.

– Završeno je. U stvari album izlazi u februaru. Radio sam na ovom albumu dosta godina, i za mene je uvek bio ono kako sam ga i najavljivao, moj poslednji album… to je to – istakao je Enrike za Today.com.

Podsetimo se, pevač je nedavno imao neprijatnu situaciju kada su ljudi masovno počeli da prave šalu na račun njegovog pevanja. Snimak njegovog pevanja izazvao je smeh, a mnogi su komentarisali da je zvučao kao Elmo iz „Ulice Sezam“ na turneji sa Rikijem Martinom i Pitbulom. Ovaj snimak se brzo proširio internetom, pa su se neki zapitali da li je to razlog njegovog prestanka stvarnja muzike.

Enrike Iglesijas
Photo: Instagram/enriqueiglesias

– U prvom redu sa mamom i nisam mogao da prestanem da se smejem – rekao je korisnik TikTok-a koji je postavio snimak iz publike.

– Čekao je ceo život da vidim Enrikea Iglesijasa kako peva samo da bih saznao da zvuči kao Elmo i da ne ume da peva – napisao je pored drugog klipa koji je ubrzo postao viralan.

Mnogi fanovi su bili razočarani ovim nastupom, pa su neki tražili povraćaj novca za karte.

 

@alexisnicoleofficial What happened @Enrique Iglesias ??? #trilogytour #enriqueiglesias #icanbeyourherobaby #elmo ♬ original sound – ALEXIS NICOLE 🐇

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz