Pretraži

,,ENERGIJE SU NAM SE SPOJILE NIKAD BOLJE“: Relja otvoreno o saradnji sa Devitom i provokativnim scenama koje su izazvale burne reakcije

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Ekipa IDJTV-a je bila na snimanju numere, gde su Devito i Relja otkrili šta mogu da očekuju od njih.

  • Vatru brate, biće najjače – prvi je rekao Devito.

Relja se nadovezao i istakao da su im se energije spojile nikad bolje, pošto je obojici odlično legla pesma.

  • Negde u početku sam bio nesiguran u pesmu kada su moji producenti počeli da je rade. Devito je bio u fazonu "ovo kida" i onda smo zajahali taj talas dobre energije i nastavili da radimo – dodao je Relja.


Popović se posebno osvrnuo na provokativne scene sa devojkama, koje su izazvale veliku pažnju javnosti.

  • Meni to ništa nije vulgarno, naravno ima tu i seksi scena i erotskih, pa je to ljudima bio tabu. Otkud dve devojke da se ljube? To je izazvalo burne reakcije iz meni nepoznatih razloga – priznao je pevač.

Relja je takođe istakao da mu je najbitnije kod saradnika da su iskreni umetnici, ali i da osećaju tu neku komercijalnu notu, koja bi trebalo da dospe do publike.

  • Mislim da toliko godina radim da mogu sebi da dozvolim da spotovi nisu standardni i samo me takvi ispunjavaju. Uvek gledamo da to ode korak dalje – objasnio je za IDJTV.

Pevač je na kraju otkrio zbog čega je publika tako dugo čekala na duet koji je najavljen pre nekoliko meseci. 

  • Trebao nam je momenat da se ljudi zažele muzike i dobre energije, jer samo tako može da ih dodirne naša pesma – zaključio je on.

Više detalja o Slobi Radanoviću, njegovoj karijeri i životu, Relji Popoviću, Dadi Polumenti i drugima možete saznati u novom izdanju "IDJHOT-a" koje se na IDJTV Youtube kanalu emituje u ponedeljak u 12 sati.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz