Pretraži

Emina Jahović priznala da je bila stroga prema zaposlenima

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ yaemina

Emina priznaje da je pandemija koronavirusa naterala da razmisli o svojim postupcima i postane bolja osoba.    • Prošle godine sam se teško izborila sa koronom, bolest me je učinila jačom ženom. Smanjila sam krug prijatelja, postala mudrija, saosećajnija, osoba koja ima razumevanja za druge – rekla je Emina i otkrila da je bila toliko bahata da je otpuštala saradnike samo ako bi je popreko pogledali.

  • Ljubaznija sam prema ljudima i trudim se da se stavim u njihov položaj. Ranije sam otpuštala saradnike samo ako me popreko pogledaju, ali sada više to ne radim. Naučila sam da kontrolišem svoj ego – priznala je Emina za medije. 

S obzirom na to da za par dana puni  četrdeset godina i da ulazi u petu deceniju, otkrila je i kako se oseća povodom jubilarne brojke i kako će sebe da časti. 

– Uvek sam mislila da su žene koje napune 40 godina stare! Sad kad ulazim u petu deceniju, ne osećam se kao da imam toliko godina. Ma, to je samo broj! Sebi ću za rođendan da poklon novi album, na kom sam dugo radila.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz