Pretraži

„OSEĆALA SAM SE JADNO I TUŽNO“: Ema Votson otkrila ISTINU o svom povlačenju iz javnog života, pa iznela nepoznate detalje iz Holivuda

Showbiz
0
Foto:Piovanotto Marco/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poznata glumica Ema Votson se već godinama ne pojavljuje u filmskim ostvarenjima, a sada je u javnost isplivala istina o njenom povlačenju iz sveta filma. 

Mnogima omiljena glumica, Ema Votson poznata je još od kada se pojavila u ulozi Hermione u čuvenom ostvarenju „Hari Poter“, gde je odrstala pred očima publike, stekla milione fanova, ali i gde se pokazala kao izvrsna glumica, što je kasnije i potvrdila i u filmovima „Lepotica i zver“ i “ Little women“.

Ipak, iako  ima ogroman broj fanova i veliki talenat za glumu, Ema je postepeno počela da se povlači sa scene, a već četiri godine nismo nismo je videli u nekoj novoj ulozi.

Mnoge je zanimalo zašto je to tako, pa je Ema odlučila da u jednom intervjuu publici otkrije istinu o svom povlačenju iz javnog života.

Naime, iako se nama čini da je život holivudskih zvezda glamurozan i bajkovit, izgleda da nije sve tako savršeno. Ema je u intevjuu rekla da je prestala da glumi jer nije bila srećna, te da se osećala kao da je u kavezu.

Foto: Piovanotto Marco/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako je sama istakla, morala je da „proda nešto u šta nije verovala i gde nije imala pravo glasa“, a često je uzimala uloge koje nije želela. Međutim, ono što je glumici naročito smetalo jesu pitanja novinara da li se poistovećuje sa likom koji glumi, budući da se neretko dešavalo da nemaju baš ništa zajedničko.

Kako je istakla, često se osećala kao da „nema pravo galsa o svojim ulogama“, te je jednostavno odlučila da se povuče umesto da se „oseća jadno i tužno“. Glumica se sada bavi apsolutno drugim poslom – ona je sa bratom osnovala svoju firmu koja se bavi proizvodnjom džina.

Podsetimo se, ona nije prva među glumcima koja je progovorila o ulogama koje su joj nametnute. Poznati glumac Džejkob Elordi takođe je nedavno pričao na ovu temu kada je otkrio da nije želeo da glumi u filmu „The Kissing Booth“ i kako mu uloga Noe Fina uopšte nije odgovarala.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz