Pretraži

Sada je sve jasno: Elena Kitić jednom fotkom otkrila na koga od proslavljenih roditelja liči (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Elena Kitić postala je poznata javnosti kao ćerka proslavljenog pevača i pevačice, a sada je jednom fotkom iz mladosti njenog oca otkrila na koga liči.

Elena je ćerka jedinica poznatog folkera Mileta Kitića i pevačice Marte Savić. Ona je veliku pažnju javnosti privlačila još od detinjstva, a naročito otkako je odlučila da krene stopama roditelja i uplovi u muzičke vode.

Ona se na sceni istakla posebnim zvukom i projektima u koje je uložila dosta truda, a njeni hitovi danas broje milionske preglede. Elena je takođe prepoznatljiva i po svom karakterističnom izgledu i lepoti koja neretko izaziva brojne komentare na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by elena (@elenakitic)

Pevačica je sada podelila jednu sliku Mileta Kitića iz detinjstva, te jasno stavila do znanja od koga je nasledila neobične crte lica.

„Blizanac sa mojim tatom“, napisala je ona, a mnogi su primetili koliko zaista neodoljivo podseća na proslavljenog pevača.

Foto: Instagram printscreen/elenakitic

Iako vešto krije kako svoj privatni život, tako i projekte koje priprema, od nedavno je počelo da se spekuliše o duetu koji će Elena po svemu sudeći uraditi sa Anastasijom Ražnatović.

Ove glasine su krenule nakon njihove zajedničke fotografije pre par meseci, a s obzirom na to da je Anastasija juče objavila da se vrađa muzičkoj karijeri nakon dve godine pauze, te da priprema jedan duet, fanovi su ubeđeni da se radi upravo o saradnji ove dve mlade zvezde.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz