Pretraži

Elen Dedženeris sa suzama u očima odjavila svoju poslednju emisiju

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/TheEllenShow

Elen Dedženeris zaključila je svoj čuveni šou koji nosi njeno ime u poznatom stilu i uspela je da po ko zna koji put nasmeje svoju publiku čak i emotivnim govorom, u kom je izjavila kako ovaj potez, na koji se odlučila posle 19 godina, nikako nije kraj njihove veze.   • Ovo je nešto kao… Pauza. Možete da gledate i druge šou programe sada, možda i neku drugu publiku s vremena na vreme – govorila je ona.

Ova epizoda je, inače, snimljena još 28. aprila. U istoj, porazgovarala je, između ostalog, sa glumicom koja joj je bila i prva gošća, Dženifer Aniston, a s kojom se i privatno druži. Intervjuisala je Bili Ajliš, kao i Pink, koja je imala i svoj performans. 

Emisija je zaključena isto onako kako je svojevremeno i počela u septembru 2003, s Dedženeresovom na kauču pred televizorom, s tim što je ovoga puta uzela daljinski upravljač i isključila aparat, zbog čega su mnogi zaplakali. 

Kada smo pre 20 godina pokušavali da prodamo šou, niko nije verovao u nas. Ne zato što smo bili drugačiji, nego zato što sam ja bila takva. Tada, nisamo mogla da kažem „gej", nije mi to bilo dozvoljeno. A kod kuće to stalno pričam, znate, kao: „Šta imamo za naš gej doručak?", „Dodaj mi gej so", „Jel neko video gej daljinski?" Svakako, ta reč nije smela na televiziju. Takođe, nisam mogla da se izražavam u množini, jer bi to odmah značilo da sam s nekim. Zasigurno nisam smela da kažem „supruga", jer istopolni brakovi nisu bili legalni. Sad stalno izgovaram reč „supruga" – govorila je Elen, a kamera je usnimila njenu ženu u tom trenutku, glumicu Poršu de Rosi. 

Poznata voditeljka je za kraj odigrala poslednji ples i zatvorila emisiju.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz