Pretraži

EKSKLUZIVNO ZA IDJTV: Sergej Pajić se oglasio nakon natpisa da je postao otac!

Showbiz
0
Photo: IDJTV

U medijima je odjeknula vest da je Sergej postao otac, te da se njegova devojka, influenserka Sandra Dedijar porodila sredinom novembra, u jednoj privatnoj bolnici.



Takođe, pisalo se i da je ona na pregled došla iz drugih razloga, te da uopšte do samog porođaja nije ni znala da je u drugom stanju.

Međutim, mladi izvođač oglasio se za naše medije i demnatovao ove navode, navodeći da on nije otac deteta, jer su Dedijerova i on okončali vezu upravo sredinom prethodnog meseca.

  • Sandra i ja smo bili zajedno od 9. maja do 18. novembra. Shodno tome obraćam se svim medijima i naglašavam da dete nije moje i da ona i ja više nismo zajedno – poručio je on.

S ozbirom na to da je Pajić prethodnog petka bio gost u našoj emisiji "IDJHOT" i da je tada govorio sve najlepše o svojoj, sada već bivšoj devojci, upitali smo ga i zašto tada nije govorio o raskidu.

  • Nisam bio spreman da o tome pričam tada, ali ovo je jedna jedina prava istina – zaključio je on.

Inače, kako prenose mediji, Sandra se lekarima javila zbog bolova u bubrezima, a ispostavilo se da se u tom trenutku u stvari porađa. Ona je navodno dobila sina, a otac deteta za sada javnosti nije poznat.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz