Pretraži

EKSKLUZIVNO ZA IDJTV: Milica Pavlović o nepravednosti žirija prema kandidatima u muzičkom takmičenju

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Pored ove "pipave" teme, ona je govorila i o sajber nasilju kroz koje je nedavno prošla, a naša voditeljka Danica Nikolić otkrila nam je kako je bilo razgovarati sa Milicom posle dužeg vremena i šta će sve gledaoci moći da čuju u petak od 20h. 



– Milica Pavlović je naša gošća ovog petka u IDJHOT studiju. S obzirom da se dugo nismo družili sa ovom pevačicom, imali smo pregršt tema za razgovor. Osim o najaktuelnijim u njenom životu, razgovarale smo i o početku njene karijere, o tome koliko su članovi žirija često nepravedni prema kandidatima i o njenom stavu prema tome. Ispričala nam je kada je imala najviše samopozudanja, o fizičkoj promeni koja je vrlo vidljiva, o planovima za ovu godinu, o tome da li će napraviti koncert u Areni i novom albumu – rekla je Danica i dodala: 

– Mislim da će posebno zanimljivo gledaocima biti priča o početku, zbog zanimljivih detalja kako se pripremala za svaki svoj nastup u takmičenju i naravno tema ljubavi o kojoj je Milica do sada vešto izbegavala da govori. Obavezno budite uz IDJTV u petak od 20h jer ćete saznati mnogo zanimljivih detalja o ovoj popularnoj pevačici. Obećavam vam i sjajnu priču za sledeći petak, a sve što za sada mogu da otkrijem je da je u pitanju mlada pevačica koja se nedavno pojavila na našoj muzičkoj sceni i napravila je sjajan uspeh sa svojom numerom koju svi slusate neprestano – poručila je Nikolićeva. 

Ne propustite još jedno izdanje vaše omiljene šou-biz emisije, jer ćete kao i svakog petka biti oduševljeni pričom koju smo za vas pripremili.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz