Pretraži

EKSKLUZIVNO: Breskvica za IDJTV iskreno o svom povratku u Generaciju Zed

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Danima se već spekulisalo o Breskvicinom povratku u Generaciju Zed, iako su oni to vešto krili pa čak i od nas, danas je ona zvanično svoju novu pesmu izbacila na njihovom kanalu.



Međutim, naša ekipa želela da je sazna istinitost ovih spekulacija pa je tragom tih informacija iznenada svratila u studio Generacije Zed pre nekoliko dana i celu ekipu zatekla na licu mesta.

Iako nas nisu očekivali, bili su svi vidno raspoloženi za razgovor.

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

Henny nam je odmah na početku otkrio i zašto se Breskvicin povratak toliko krio od očiju javnosti.

Pa znate kako, nisam ja to krio, Breskvica je uvek bila deo naše porodice i ne gledam ovo kao Breskvica se vratila, uvek je ona bila tu, da jeste vratila se na lejbl na kanal, ali u svakom drugom smislu mi smo bili u kontaktu i bili smo dobri – rekao nam je on.

S obzirom na to da je i Breskvica bila tu, želeli smo i od nje da saznamo kako je ponovo osećati se kao kod kuće.

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

Ja sam napokon srećna i mogu da radim onako kako sam radila, jer sam sa njima navikla da radim, prosto sa Henijem sam navikla da snimam, najdraže mi je kad dođem ovde u studio – istakla je ona.

Kako su reagovali kada su ugledali našu ekipu, ali sve detalje o njenom povratku imaćete prilike da vidite sutra u emisiji IDJHOT u 20 časova na našoj televiziji, jer kao i uvek očekuju vas samo prave ekskluzive.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz