Pretraži

Džordži iskreno o specifičnoj situaciji u avionu sa nepoznatom mladom mamom

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Džordži je na samom početku bio vrlo skeptičan oko toga da li da ispriča šta mu se dogodilo na putu za Los Anđeles, ali je ipak odlučio da podeli sa gledaocima svoje neobično iskustvo.Popularni takmičar je tokom presedanja u Rimu i čekanja leta za Kaliforniju susreo mladu mamu sa bebom, koja po njegovom opisu liči na Diznijevu junakinju Pokahontas.

 – Ponudio sam joj vodu, malo smo popričali i pomogao sam joj sa kolicima da uđe u avion – rekao je on i dodao da je u avionu njegovo mesto bilo između dva "najveća" čoveka na planeti.

 – Kada sam zakoračio da sednem, prišla mi je ona i zvala me da sednem pored nje zbog bebe i rekla da ima slobodno mesto. Prijalo mi je njeno društvo i vidim da je i njoj moje. Pitala me je jel hoćemo vino i ja sam odgovorio sa "Naravno gospođo hoćemo" – prisećao se cele situacije Đorđe i dodao da su popili celu flašu vina.

 – U jednom trenutku mama vadi svoje grudi da podoji dete, jer je gladno. Nzm da li ste ikada prisustvovali tome, ali to je jedna jako prirodna radnja. Ja sam je kao gospodin čovek zaklonio i mi smo nastavili da pričamo. Tokom razgovora, ona me je upitala da li sam ja nekada probao majčino mleko – istakao je pevač i rekao da je to sve izgledalo veoma spontano, jer su oni flertovali i bili dosta prisni u avionu.

Iako je izjava mlade mame bila jako neobična, Džordži je bio još neobičniji sa svojom konstatacijom da bi mogli da naprave od njenog mleka i dva espresa kafu makijato.

 – U tom trenutku riba me je pogledala i kunem ti se da je tih 5 sekudni trajalo kao milijardu godina. Pošto imaš policajce u avionu, mislio sam da će me uhapsiti, jer je to Amerika i to što sam pitao se ne radi i nije normalno. Ona je pogledala i pitala me, što ne bih mleko probao direktno iz izvora – istakao je Džordži što je mnoge prartioce veoma šokiralo i iznenadilo.

Za sam kraj priče je dodao da nije ostao u kontaktu sa devojkom jer je cela priča nerealna, zbog drugačijih okolnosti u kojima su oboje bili i izneo je činjenicu da nikada nije bio u ovakvoj specifičnoj situaciji.

Ukoliko niste gledali celu emisiju "IDJHOT"u kojoj je gostovao Džordži, obavezno vidite o čemu je reč i saznajte sa kojom poznatom pevačicom je takmičar išao u školu i pevao u bendu, koliko dugo se bavio modelingom, ali i u kojim zemljama u Evropi i šire bio. 

 

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz