Pretraži

DŽENIFER LORENS U DEPRESIJI: Niko ne želi da joj dođe na devojkačko veče, evo zašto (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/TheEllenShow

Glumica Dženifer Lorens će se uskoro udati za svog verenika Kuka Maronija, trgovca umetničkim delima. Pre nego što su se verili, par je bio u vezi nešto manje od godinu dana, a glumica je više puta istakla da sa njime želi da provede ostatak života.

——————– Sponsored ——————–

Uprkos svoj sreći i uzbuđenosti zbog iščekivanje velikog dana, glumica je otkrila kako ju je posebno potresao jedan trenutak. Naime, u razgovoru je otkrila kako se slomila kad je shvatila da nijedna od njenih prijateljica neće doći na njeno devojačko veče.

– Mislila sam da ne želim da imam devojačko veče, a onda sam u poslednjem trenutku odlučila da ipak želim – objasnila je 28-godišnjakinja.

Budući da je sve bilo u zadnji čas, niko više nije bio dostupan. Priznala je da je briznula u plač nakon što je to shvatila.

– Osećala sam se tako zbunjeno. Nisam ni znala zašto plačem. Nisam ni mislila da želim devojačko. Valjda se samo osećam patetično.

Osim katastrofe sa devojačkim, Dženifer je otkrila kako ostatak planova za venčanje prolazi bez po muke. Budući supružnici već su pronašli mesto na kojem će se održati ceremonija, a glumica je već odabrala i haljinu koju će nositi na ovaj poseban dan.

Istakla je kako s odabirom, za razliku od velikog broja mladi, nije imala problema.

– Nisam bila neurotična. Ja sam previše lenja da bih bila živčana. Videla sam haljinu koja mi se svidela i rekla sam to je to. Videla sam mesto i pomislila kul to je to mesto!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz