Pretraži

Poznata glumica ponovo trudna: Prošla kroz težak period, nije bila sigurna da li želi drugo dete, ali sada podelila najlepše vesti

Showbiz
0
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Oskarovka, Dženifer Lorens uskoro će ponovo postati majka, potvrdio je njen predstavnik za medije.

Juče, 20. oktobra, predstavnik glumice iz serijala „Igre gladi“ potvrdio je da je Dženifer trudna sa svojim drugim detetom sa mužem, kustosom umetnosti Kukom Maronijem.

Par je u septembru 2021. objavio da očekuje svoje prvo dete, nakon čega je Lorensova zasijala sa trudničkim stomakom na premijeri filma „Ne gledaj gore“ u decembru 2021. Njihov sin, Saj, rođen je u februaru 2022. godine, a par je otkrio da je njihov naslednik dobio ime po Saju Tvombliju, jednom od Maronijevih omiljenih umetnika.

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako se Dženifer i Kuk trude da zadrže svoj privatni život što dalje od radoznalih očiju javnosti, glumica se jednom prilikom otvorila i progovorila o velikoj promeni koju je majčinstvo donelo u njen život.

„Tako je zastrašujuće pričati o majčinstvu. Samo zato što je za svakoga drugačije,“ podelila je u intervjuu 2022. godine. „Jutro nakon što sam rodila, imala sam osećaj da je ceo moj život počeo iznova. Kao, sada je prvi dan mog života. Samo sam ga gledala. Bila sam toliko zaljubljena.“

Nakon rođenja svog sina i poništavanja presude Ro v. Vejs u Sjedinjenim Američkim Državama — koja je štitila pravo žene na abortus — Lorensova je otvorila dušu o svojim iskustvima sa pobačajem.

Objasnila je da je, kada je zatrudnela u svojim ranim dvadesetim, planirala da abortira, ali pre nego što je to mogla da učini, „imala sam pobačaj sama u Montrealu,“ objasnila je. Godinama kasnije, dok je snimala „Ne gledaj gore“, doživela je drugi pobačaj dok su ona i Maroni pokušavali da zasnuju porodicu. Morala je da prođe kroz D&C proceduru, tokom koje je uklonjeno tkivo iz njene materice nakon pobačaja.

„Sećam se milion puta da sam o tome razmišljala dok sam bila trudna,“ rekla je o poništavanju presude pomenute presude. „Razmišljajući o stvarima koje su se dešavale mom telu. I imala sam divnu trudnoću. Imala sam veoma srećnu trudnoću. Ali svaka sekunda mog života bila je drugačija. I ponekad bi mi padalo na pamet: Šta da sam bila primorana da to uradim?“

To je bila misao koja ju je očigledno duboko potresla — jer vest o njenoj drugoj trudnoći dolazi dok slavi premijeru svog najnovijeg filma, „Zuravski protiv Teksasa“, dokumentarca koji prati uticaj strogi anti-abortion zakon u Teksasu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz