Pretraži

Džejla otkrila šta joj se promenilo u životu od kada je postala punoletna, pa priznala da li joj je Marija Šerifović čestitala rođendan (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/dzejlaramovic

Džejla je sada rešila da otkrije da li joj se i koliko život promenio od kada je postala punoletna i koji su joj planovi za budućnost.

  • Ništa se posebno nije promenilo. Možda bih više osetila u drugačijoj situaciji, a ovako sa 17 godina u kući, sutradan sa 18 ponovo u kući. Kada se kaže „imam 18 godina”, zvuči vau, ali zapravo sve je u suštini isto. Krenula sam na časove vožnje, to je novina – rekla je pevačica za „Blic”.


Džejla je takođe istakla da su joj kolege čestitale rođendan, a među njima i Marija Šerifović, njena mentorka iz takmičenja „Zvezde Granda”.

  • Čestitala mi je, naravno. Poželela mi je zdravlje i sreću, to je najvažnije. Mnogo mi je poruka stiglo za rođendan, potrudila sam se svima da odgovorim. Srećna sam i ponosna što se toliko ljudi javilo i poklonilo pažnju mom rođendanu – dodala je Džejla i otkrila šta najviše čeka po izlasku iz karantina.

  • Jedva čekam da snimim neke super emisije i da nastavim potragu za novom pesmom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala svima na predivnim željama i čestitkama. 💕 Sretna, zahvalna, punoljetna itd., itb. 😂 🎀🎉🍀🤍

A post shared by DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic) on Apr 29, 2020 at 11:20am PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz