Pretraži

„DŽEHVY BRATE“: Ovo je nova dvojnica Teodore Džehverović (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/teodoradzehverovic

Iako Teodorini fanovi gledaju na pevačicu kao individuu za sebe, mnogi su ostali "bez teksta" kada su videli njenu kopiju na ovoj društvenoj mreži. 



U poslednjih nekoliko godina poznata pevačica je uzdigla svoju karijeru na zavidan nivo, zahvaljujući ogromnim radom i trudom. Njene pesme su najslušanije među tinejdžerima i mlađom publikom, a mnogi umetnici i izvođači žele da dožive bar jedan mali deo njene slave.

Poznato je da Teodora voli da menja svoj imidž, kada je fizički izgled u pitanju i sada je možemo videti sa riđom bojom kose.

Screenshot: Instagram/teodoradzehverovic

Screenshot: Instagram/teodoradzehverovic

 

Međutim, pevačica nije jedina koja ima ovakvu boju kose, puna usta, naglašene tamno smeđe oči i šiške . Naime, devojka koja je često objavljuje videe na TikTok-u, a na kojima se jasno vidi neverovatna sličnost između nje i pevačice. 

Mnogi su prokomentarisali izgled Teodorine dvojnice, gde možemo videti pozitivne i negativne komentare.

– "Džehvy brate", "Bukv sam mislila da je Džehvi", "Budi svoja", "Kakva loša kopija Džehvi" – napisali su ljudi ispod videa. 

Mlada pevačica se trenutno nalazi u žiži javnosti zbog projekta "IDJSHOW" u kome je ona u ulozi IDJCoach-a. Takmičari koji učestvuju u ovom projektu vole da pevaju njene pesme i mnogima je pripala čast što je ona njihov mentor.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz