Pretraži

Duško Tošić viđen u društvu dve pevačice sa kojima je Karleuša imala konflikt

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Naime, on je gostovao u jednoj emisiji, gde su takođe bile i Rada Manojlović, kao i Zorica Brunclik.

Jelena je ranije imala konflikt sa Radom, kada su javno povele raspravu o jednom kombinezonu i koja ga je prva ponela. U celu priču bila je upletena i rijaliti zvezda Kim Kardašijan, koja je u to vreme nosila gotovo identičnu odevnu kombinaciju.

I dok je naša pop diva tvrdila da ga je ona prva nosila, a da su je Rada i Kim iskopirale, Manojlovićeva je rešila da priloži dokaz i pokaže da je ona ta koja je prva obukla čuveni kombinezon.

Screenshot: Instagram/ karleusastar

Screenshot: Instagram/ karleusastar

Stvari su se dodatno zahuktale i kada su se pevačice otpratile sa Instagrama, a pričalo se i da od tada ne komuniciraju.

Sa druge strane, svi pamte konflikt sa Zoricom, kada je ova pevačica javno prokomentarisala Jelenu u negativnom kontekstu i osudila njen izgled.

Zorica je tada rekla da smatra da je "provokativni top koji je Karleuša nosila neumesan", a ona joj nije ostala dužna, već joj je osgovorila da "zbunjena tolikom količinom mržnje".

Upravo zbog toga mnoge je iznenadila Duškova odluka da se nađe u društvu te dve pevačice, pa se komentarisalo da će to samo podgrejati nesuglasice među pevačicama, ali i popularnim parom.

Ipak, da li je Jelena ovaj potez zamerila svom suprugu, još uvek nije poznato.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz