Pretraži

Duško Tošić tvrdi da mu Jelena namešta aferu?

Showbiz
0
Photo: Instagram/ duskotosic

Duško je istakao da nikada nije bio nasilan i da su tvrdnje koje su se pojavile u medijima netačne. Takođe, otkrio je da je njegov brak sa Karleušom u krizi i da zbog toga pevačica pokušava da diskredituje svog supruga. 



  • Ponavljao je da nikada nije bio nasilan, kao i da nikada u životu nije digao ruku na svoju ženu. Rekao je da je tačno da su se posvađali za ručkom, ali je negirao da je došlo do fizičkog obračuna. Kleo se da je samo povisio ton na pevačicu, a da ga je ona iz osvete prijavila policiji jer već dugo nisu u dobrim odnosima – ispričao je navodno izvor iz policije za Informer.

Duško se obratio i javnosti zvanično na svom Instagram nalogu, gde je istakao da će ostati dosledan sebi, te da će ignorisati izmišljotine, a to možete pročitati OVDE.

Podsetimo, Jelena je 7. januara prijavila Duška policiji tvrdeći da ju je pljunuo i dva puta udario u lice. Tošić je zatim otišao u policijsku stanicu Savski venac, gde je dao izjavu. Odmah mu je izrečena hitna mera zabrane prilaska pevačici 48 sati, koja mu je u nedelju produžena na još 30 dana.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz