Pretraži

Duško Tošić se prvi put javno oglasio nakon optužbi da je izazvao nasilje u porodici

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Sport Klub

Podsećamo, Jelena Karleuša je na Božić prijavila svog supruga Duška Tošića za nasilje, a na mesto okršaja došla je policijska patrola koja je ustanovila da je Tošić, navodno, najpre pljunuo Jelenu, a zatim je ošamario toliko jako da joj je posekao lice. Fudbaler se sada prvi put oglasio na svom Instagram profilu ovim povodom.



  • Poštovani pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim povodom pošto smatram da moje ime, lik i delo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana dela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje i zato sam primoran da se obratim na ovaj način – napisao je Tošić i dodao:

  • Kao što možete da vidite da sam svuda predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Ljudi koji poznaju mene, znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde bio i šta god radio. Zato hoću da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, čekaću da vetar protiv mene prođe – zaključio je.

Tošić je iskoristio ovu priliku da podrži i Novakak Đokovića, koji se trenutno nalazi u Australiji i i dalje čeka razrešenje svoje situacije. 

  • Takođe smatram da bi svi trebalo da preusmerimo svoje misli i energiju našem najboljem sportisti Novaku Đokoviću i stanemo svim srcem uz njega. Slično sam prošao u Kini i pretpostavljam kako mu je. Budimo uz njega – poručio je nekadašnji fidbaler i čestitao praznike vernicima. 
Screenshot: Instagram/ duskotosic

Screenshot: Instagram/ duskotosic

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz