Pretraži

„DUGO MI JE TREBALO DA PREBOLIM BRESKVICU“: Voyage se prisetio veze sa pevačicom

Showbiz
0
Photo: Instagram/brrrreskvica

Nakon što je otvoreno pričao o svom detinjstvu i teškom odrasanju u Francuskoj, Voyage je otvorio dušu i otkiro manje poznate detalje o svojoj nekadašnjoj velikoj ljubavi, pevačici Anđeli Ignjatović Breskvici.



Vest da su maldi izvođači raskinuli iznenadila je i rastužila njihove mnogobojne fanove, a Voyage se sada prisetio kako su se oni upoznali:

– Anđela mi je bila prva i do sada jedina ozbiljna veza. Sećam se da sam na Jutjubu izbacio pesmu "Geto fenomen", koju je ona otpevala na svoj način i objavila je taj snimak na Instagramu. Kada sam čuo njenu verziju, odmah sam joj poslao poruku i pohvalio je da je odlično to odradila i da ima sjajan glas. Tako smo počeli komunikaciju – ispričao je on i otkrio da se u pevačicu zaljubio istog trenutka kada ju je video:

– Našli smo se oko četiri po podne u blizini Trga republike i odmah smo krenuli na Kalemegdan. Tog dana smo se prvi put poljubili. U tom periodu imao sam baš teške momente u privatnom životu, neki crni oblak nadvio mi se nad glavom, zbog porodice i raznih drugih situacija. Ona mi je bila sunce koje je sve to razvedrilo. Zaljubio sam se u nju upravo zbog tog osećaja olakšanja – objasnio je reper.

Screenshot: Instagram/brrrreskvica

Screenshot: Instagram/brrrreskvica

 

Nakon toga oni su odlučili i da zajedno snimaju pesme, koje su ubrzo nakon objavljivanja postale ravi hit među pubikom, a fanovima su toliko prirasli srcu da su važili za najomiljeniji par na estradi.

Međutim, nakon tri godine zabavljanja njih dvoje su stavili tačku na vezu u januaru prošle godine.

– Dugo mi je trebalo da prebolim Anđelu. Bila je to jedna divna veza iz koje nosim mnogo lepih uspomena – zaključio je Mihajlo za Telegraf.rs.

Podsećamo, od raskida sa Breskviocm, izvođač je više puta doveden u vezu sa pojedinim devojkama, ali nikada javno nije potvrdio odnos ni sa jednom od njih.

Sa druge strane, Breskvica je nastavila dalje i uplovila u vezu sa izvesnim Nikolom, za kojeg mediji pišu da je zaposlen u policiji. Iako je njegov lik i identitet dugo čuvala od očiju javnosti, nedavno se pojavio snimak kako Anđela i njen izabranik uživaju u noćnom izlasku.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz