Pretraži

DUGO MI JE TREBALO DA OTPUSTIM STRAH: Nataša Bekvalac otkrila kako se oseća zbog povratka normalnom životu, pa najavila novi album (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/bekvalceva

S obzirom na to da su svi nastupi, koncerti, snimanja spotova i druga velika dešavanja bili otkazani, Nataša je imala više slobodnog vremena nego inače, te ga je maksimalno posvetila svojim naslednicama.

Nataša je uživala sa ćerkama i igrala se sa njima u dvorištu njihove kuće. Imala je svoj mir, ali ga je na trenutak pokvario pevačicin fan koji je bez dozvole ušao na Natašin posed i uplašio je.



Nakon ukidanja vanrednog stanja pevačica se lagano vraća u normalne tokove života, pa je zbog toga sa fanovima odlučila da podeli svoja osećanja.

  • Dugo mi je trebalo da se "odvežem" od ovog stanja, da počnem da komuniciram sa ljudima, da osetim slobodu unutar sebe, prigrlim svoje greške, prevaziđem strah za svoju porodicu i sebe, da zapevam na probi, sednem u auto…da se ne bojim… Čudan neki period, još jedna lekcija, vraćanje na put koji je jedini ispravan…na put ljubavi… – napisala je ona i dodala:

  • Čim sam otpustila strah, udahnula slobodu, počele su da se dešavaju predivne konekcije, dobra energija. Počela je ponovo da mi se dešava muzika… Polako ulazim u proces stvaranja albuma, radujem mu se kao da mi je prvi…i jeste prvi! Ulazim kao nova, spremna za novo, kao da nikada do sada nisam to radila, kao da nemam iskustva, predivno je.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz