Pretraži

DUETI, ALBUMI, SARADNJE: Gidra iz Connect-a o budućnosti grupe i Rasti

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Popularan hrvatski dvojac je posle numere koja je dugo vremena stajala u fioci, otkrio da to nije jedina stvar koja je spremna i koja samo čeka da je publika prihvati. Ekskluzivno za IDJTV Ivan Dražić, poznatiji, kao Gidra je otkrio koje su to face sa kojima su ukrstili glasove, ali i kada bi publika mogla da čuje ove pesme.

  • Ja sam dogovorio solo album sa Rastom. Imam mnogo pesama na kompjuteru. Trenutno se bavim time. Želim da se završi taj album, pa da se završi Connect- ov. A što se konkretno grupe tiče, imamo nekoliko projekata na čekanju. Imamo još jedan spot sa MC Yanko-m, pored numere ,,Balkan san" smo napravili još jednu, čeka se datum jer je klupska pesma, a kako su se zatvorili sv klubovi nama to nije imalo smisla da je izbacujemo, zato sada čekamo da se primiri situacija – kaže on i dodaje kada bi projekti mogli da ugledaju svetlost dana:


  • Ne bih da dajem obećanja, jer iskreno nemamo pojma kako će se situacija odvijati. Samo znam da idemo korak po korak, izbacujem prvo solo album koji spremam, neki spotovi su isto gotovi, neki treba trek da se snime, a tek kada to izađe možemo da pričamo o Connectovim albumima. A trenutno je teško išta obećavati zbog same situacije. Moramo malo biti strpljivi. 

Miljenik hrvatske publike nam je otkrio i kako je došlo do saradnje sa Rastom, a pored toga zanimalo nas je kakvo je njegovo mišljenje povodom situacije u kojoj se on trenutno nalazi.

  • Mi smo dugogodišnji prijatelji. Znamo se još i pre nego što je on napravio karijeru. Kada god se vidimo, komentarišemo muziku i ideja je stigla sasvim spontano, a uradili smo i zajedničku pesmu, koja stoji, ali to je već duet Connecta i Raste. Ne žurimo, ne jurimo strogo saradnje, već kako se kockice poklope. Još ako smo prijatelji, kao što je slučaj ovde, prvenstveno je u priči ljubav prema stvaranju. Sa Gasttozzom isto imamo spremnu stvar, koja takođe stoji. A ono što prvo ide u etar je ,,Alcatraz" , to publika može da očekuje već kroz dve nedelje – kaže on i dodaje o slučaju koji se već nedeljama provlači kroz medije:

  • U Hrvatskoj se situacija malo promenila. Ranije je to bilo isto kao u Srbiji, ali sada platiš novčano i na slobodi si. Nadam se samo da će Rasta to iskoristiti u svoju korist i da će biti još jači nakon toga. Siguran sam da će se on angažovati ubuduće da se stvari promene po pitanju ovoga. Definitivno je dobio medijsku pažnju i siguran sam da ovo ni na koji način neće ugroziti njegovu karijeru. Svi koji su ga pratili, pratiće ga i dalje, ako ne i još više i sigurno će uživati gledajući ga u svojoj borbi za legalizaciju. On kada izađe napolje biće previše motivisan za muziku i za publiku, a nadam se da će se to što pre dogoditi. Definitivno ne zaslužuje ono za šta ga optužuju. 

S obzirom na to da je u planu solo album, zabrinuli smo se da na pomolu nije kraj grupe, ali Dražić nam je objasnio kako stvari stoje i da nikada ne bi mogao da stavi tačku na stvar koju je i on sam započeo: 

  • Nisam išao za tim da se osamostalim. Hteo sam samo da izbacim nešto što je meni na duši i kako ja to osećam, s obzirom na to da se jako puno snima, ne mogu sve da guram pod katalog pesama od Connecta. Nešto mora da bude i malo ličnije, malo emotivnije pesme i neki svoj gas da uradim. Zaista nisam išao za tim da želim da se izdvojim. Connect je moja prva ljubav. To je velikim delom krenulo od mene i ne mogu protiv toga i da zatvaram tu priču. Znam samo da želim sebi da ispunim jednu veliku želju, a to je jedan solo album. Da ne bi ispalo da svima ispunjavam želje, a ne mogu da ispunim sebi jednu, ne bi bilo u redu prema samom sebi – iskren je on. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz