Pretraži

,,DRUŠTVENO NEPRIHVATLJIVI“: Viktorijini anđeli kakve znamo više neće postojati, evo kako će izgledati

Showbiz
0
Photo: Instagram/adrianalima

Ove žene, među kojima su indijska glumica i preduzetnica Prijanka Čopra Džonas i profesionalna fudbalerka i aktivistkinja za rodnu ravnopravnost Megan Rapinoe, postaće lica brenda, kažu u Victoria's Secret-u.

Victoria's Secret's Angels kao brend postoji od kasnih 1990-ih. Žene među kojima su najpoznatiji svetski modeli – Žizel Bindšen, Tajra Benks i Hajdi Klum, da nabrojimo neke – bile su zaštitno lice Victoria's Secreta kroz svoje marketinške kampanje i godišnji izlasak na pistu.

U intervjuu za "The New York Times" izvršni direktor kompanije Victoria's Secret Martin Vaters rekao je da Anđeli nisu „kulturno prihvatljivi“.



Krajem 1990-ih i početkom 2000-ih, šou kompanije Victoria's Secret imao je moćnu ulogu u definisanju toga šta je „seksi“. U novije vreme postalo je predmet kritika kao zastarelo.

Ed Razek, dugogodišnji šef marketinga u matičnoj kompaniji kompanije Victoria's Secret, L Brands, bio je mozak modne revije. Razek je početkom 2000-ih važio za jednog od najuticajnijih ljudi u modelingu, pomažući u pokretanju karijere poznatih modela.

Dao je ostavku u avgustu 2019. Revija je otkazana tog novembra, godinu dana nakon što je dao kontroverzne komentare o prikazivanju transrodnih i plus-sajz modela.

Vaters je za "The Times" rekao da je promena brenda već odavno trebalo da se desi.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz