Pretraži

DRUGI VETO U IDJSHOW-U: Natašu Bekvalac oduševila takmičarka iz Novog Sada!

News
0
Foto: IDJTV

Nataša je, naime, odlučila da iskoristi svoje pravo na veto, koji je uložila u takmičarku Nađu Paunović iz Novog Sada. Dvadesetdvogodišnja Nađa predstavila se IDJCoach-evima pesmom Edite Aradinović "00:08", nakon čega ju je Nataša zamolila da otpeva još neku numeru po svom izboru. 

– Novosađanko moja, da li bi mogla da nam otpevaš nešto iz svog srca ovako bez muzike? Samo zato što si bila predobra tražimo da uživamo još malo – rekla je kroz osmeh Nataša, nakon čega je Nađa otpevala deo numere "Dunav i Sava".

– Imaš potencijala, moraš da radiš još malo na intonaciji, ali boja ti je lepa. Lepo izgledaš, imaš stav, ali možda malo imaš tremu – rekao je Darko.

– Ali ne primeti se previše, bila si dosta dobra – nadovezao se Relja, a potom je Nataša iskoristila novo pravilo IDJShow-a:

Od mene imaš veto – rekla je Nataša što je oduševilo takmičarku. 

Srećna sam što je Nataša baš meni dala veto, nisam očekivala – rekla je Nađa. 

Podsetimo, veto je novo pravilo druge sezone IDJShow-a. Tokom audicija, bilo ko od tri člana žirija ima pravo da ga uloži na samo jednog takmičara. Ukoliko taj takmičar prođe u top 12, on će pripasti timu člana žirija koji je uložio veto na njega. 

https://youtube.com/watch?v=bW3yESXSSww%3Fsi%3DhsguXGAHxyart39y

 


 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News