Pretraži

,,DRUGAČIJA JE, ZATO DOBRO PROLAZI“: Sara Tkd progovorila o UkiQ i otkrila šta misli o njoj (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Sara ima više od 1,8 miliona pratilaca na TikToku, pa su mnoge zanimali detalji o njenoj slavi na popularnoj društvenoj mreži, ali i šta misli o UkiQ.

Tiktokerka je istakla da je ne poznaje lično.

– Sergeja znam dve, tri godine možda preko Instagrama, pratimo se. Nju ne poznajem, ali definitivno da lepo prolazi na TikToku, zapravo drži kontinuitet, što je jako bitno – rekla je ona, pa objasnila zbog čega je Una postigla veliki uspeh po njenom mišljenju.



Drugačija je, mislim da je to ono što je nju izdvojilo i zbog čega lepo prolazi tamo – dodala je ona.

Pogledajte emisiju "One on one" i saznajte kako je Sara Tkd odgovorila na ostala pitanja: "Da li ima nešto urađeno na sebi ili je skroz prirodna?", "Kako je došla na ideju da trenira tekvondo?", "Kako reaguje na hejt komentare?", "Kako su se ona i Marija upoznale?", "Šta joj je bila inspiracija za Saradona ime?", "Kako je započela njena TikTok karijera?", "Kada će predstaviti svog dečka?", "Da li je mislila da će doživeti ovoliku slavu?", "Šta misli o tome što su se Barbi Afrika i njena sestra Ana pomirile?", "Da li kupuje pratioce na TikToku?" i "Kako je došlo do toga da postane mis?"

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz