Pretraži

DRUGA RUNDA GLASANJA: Izaberite najbolji spot u 2021.

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ IDJVideos.TV

6. CVIJA X EDITA – FILM O NAMA 

Numera koja je izašla na početku ove godine od strane Cvije i Edite na IDJVideos.TV Youtube kanalu i osvojila srca mnogih. Sam spot je urađen u malo drugačijoj formi , tačnije u vidu animacije. Spot je pregledan preko 9 miliona puta. 

 

7. TEODORA – VU 

Vreo letnji hit koji je Teodora spremila za svoje fanove upotpunila je još vrelijim spotom, za koji je angažovala i prijateljice, među kojima je bila i Ema Radujko. Spot obiluje eksplicitnim scenama koje su snimale na pumpi. Spot je pregledan skoro 5 miliona puta. 

 

8. NIKOLIJA – DIVLJA ORHIDEJA

Spot u kom je Nikolija predstavila svoju transformaciju i pokazala kako joj dobro stoji i plava boja kose je ujedno i prvi spot koji je izbacila nakon porođaja gde je u vrelim kadrovima pokazala i zavidnu liniju! Spot je pregledam skoro milion puta. 

 

9. THCF – ROZE ZLATO 

Jedina numera koja na novom albumu ,,Beogradsko najfinije" grupe THCF ima spot, je upravo ,,Roze zlato". Ova numera je svakako pomenutom dvojcu bila favorit u svakom smislu, a sudeći po pregledima kojih je spot ostvario, a kojih ima preko 10 miliona, publici se takođe svideo ovaj projekat. 

 

10. DADO POLUMENTA – LANE

Spot i numera kojim je Dado oduševio svoju publiku je definitivno spot za numeru ,,Lane". Kadrovi koji simbolizuju emociju publiku nisu ostavili ravnodušnom. Spot broji preko 3 miliona pregleda. 

 

Glasanje traje do 31. decembra u ponoć!

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz