Pretraži

DRUGA RUNDA GLASANJA: Izaberite najboljeg muškog izvođača u 2021. godini!

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ IDJVideos.TV, Youtube/KDM Exclusive

Evo koji su to izvođači i po čemu su se izdvojili u ovoj godini:

6. Cvija

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

Popularni izvođač Cvija ove godine ostvario je veliki uspeh, a posebno se izdvojila njegova numera "Za volanom", koja je "zapalila" ovo leto. Na Jutjub mreži broji milion i trista hiljada pregleda, a fanovi nisu krili oduševljenje, te se numera slušala tokom cele godine.

Cvija je ove godine objavio i duet sa Editom, a radio je i na soundtrack-u za film "Južni vetar". Takođe, ponosno je predstavljao svoju muziku i na američkoj turneji.

7. Henny

Screenshot: Youtube/IDJTV™

Screenshot: Youtube/IDJTV™

Među najpopularnijim domaćim zvezdama je i Miloš Stojković, poznatiji kao Henny, koji je ove godine obradovao publiku sa novim numerama "Samo na noć", "U Bg-u", a objavljena je i demo verzija pesme "Život". Ovim pesmama izvođač je dokazao da je prava muzička zvezda u usponu, koja pretenduje da osvoji muzičku scenu.

8. Tozla

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

Naš popularni reper Tozla ove godine predstavio je publici nekoliko novih pesama, među kojima su i "Ljubav", "Ma la la", "Prada" i najnovija numera "Medena". Pesme su za vrlo kratko vreme osvojile publiku, što dokazuju i milionski pregledi na Jutjub platformi.



Takođe, istakao se i po duetima sa Sergejem Pajićem i pesmom "Dišem", kao i sa "Ko ti je tata?" sa Gastozom.

9. Rimski

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

 

Popularni reper Rimski početkom godine obradovao je publiku pesmom "Ko kriv je?", a reakcija publike bila je sjajna i numera se našla na trendingu na celom Balkanu, čak i u nekim zemljama dijaspore i Zapadne Evrope. Na Jutjub kanalu broji više od šest miliona pregleda.

Tokom 2021. godine, Rimski je ostvario i uspešnu saradnju sa svojim kolegama, među kojima se izdvajaju one sa Coronom i Coby-jem.

10. Vuk Mob

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

 

Reper Vuk Mob javnosti se ove godine predstavio pesmama "Samo ti" i "Litar na litar". Fanovima su se i te kako svidele numere, čemu u prilog govore pozitivni komentari ispod videa na mreži Jutjub. Inače, obe pesme i njihovi spoovi su vrlo provokativni, a sam pevač rekao je da su "u ide gas fazonu".

Vuk je, pored solo pesama, objavio i duete sa  Paulom Hublin, bivšom rijaliti učesnicom, kao i sa popularnim reperom pod imenom Klinac.

Glasanje traje do 31. decembra u ponoć!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz