Pretraži

Drogirao, pa napao asistentkinju u društvu Pi Didija! Otkriveni jezivi detalji optužbi protiv Kanjea Vesta

Showbiz
0
Credit: RINDOFF-BORDE / Bestimage / Profimedia

Prema nedavno podnetoj tužbi, do koje su došli mnogi mediji, bivša asistentkinja Kanje Vesta ga je tužila zbog seksualnog napada tokom rada u studiju koje je organizovao sa Šonom Didijem Kombsom.

Loren Pišiota je izjavila da joj je Kanje navodno dao piće, u koje je ubacio nedozvoljene supstance, pre nego što je počinio „seksualno nasilje.”

Pišiotina prijava je dodatak njenoj prethodno podnetoj tužbi za nezakonit otkaz. Časopis „Us Weekly“ je u junu potvrdio da je nekadašnja asistentkinja tužila Vesta zbog kršenja ugovora, seksualnog uznemiravanja, nezakonitog otpuštanja i neprijateljskog radnog okruženja.

Reper je negirao njene početne optužbe. Njegovi advokati su u izjavi naveli da je Loren pokušala „da ga seksualno pridobije kako bi iznudila zaposlenje i druge materijalne koristi”, a zatim ga je navodno ucenjivala kada su „njeni pokušaji odbijeni.”

Foto: APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

„Kao odgovor na ove neosnovane optužbe, Je će podneti tužbu protiv gospođe Pišiota”, navodi se u saopštenju. „Pre nego što je otpuštena s pozicije asistentkinje, gospođa Pišiota je ukrala njegov mobilni telefon u pokušaju da uništi telefonske zapise koji bi opovrgli njene tvrdnje, a svi ti dokazi su sačuvani.”

Kanje Vest je dalje tvrdio da je Pišiota otpuštena zbog „nekompetentnosti” i „zahteva za nerazumno visoke iznose novca.” Takođe je naveo da mu je asistentkinja „ponudila seks na njegov rođendan, što je on odbio”, kao i da mu je slala neželjene eksplicitne fotografije sebe.

Nije poznato na koji način je Pi Didi povezan s ovim optužbama, osim što je, čini se, bio organizator događaj na kom je navodno Kanje Vest seksualno napao svoju asistentkinju. Mnoge poznate ličnosti su iznosile optužbe o Didijevom ponašanju i divljim zabavama otkako je prošle godine prvi put optužen za nedolično ponašanje.

Pi Didi je uhapšen u septembru pod optužbama za trgovinu ljudima radi seksa, reketiranje, zaveru i organizaciju prostitucije. Izjasnio se da nije kriv po svim tačkama optužnice, nakon čega mu je sudija uskratio pravo na kauciju. Didi je zadržan u Metropolitan Centru za pritvor u Bruklinu do suđenja 2025. godine, a kaucija mu je odbijena i u dve naredne žalbe.

Od reperovog hapšenja brojne optužbe na njegov račun su isplivale, kao i povezanosti sa drugim poznatim ličnostima za koje se sumnja da su bili umešani u ono što se dešavalo na takozvanim „Freak Offs“ žurkama. Spisak njegovih „bliskih ljudi“ za koji se misli da će isplivati tokom suđenja će, po mišljenju mnogih, srušiti Holivud.

Što se Kanjea tiče, u sklopu pomenute tužbe njegove asistentkinje, iznesene su brojne tvrdnje, od kojih se jedna između ostalog tiče njegove bivše žene Kim Kardašijan, kao i sadašnje supruge Bjanke Ćensori. Naime, njegova bivša saradnica tvrdi da je reper angažovao ljude da utvrde povezanost porodice Kardašijan sa kriminalnim radnjama, kao i čoveka da prati Bjanku dok je posećivala svoju porodicu u Australiji.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz