Pretraži

NOVI LJUBAVNI PAR NA SVETSKOJ ŠOUBIZ SCENI?! Drejk i Kamila Kabeljo uživaju u tropskim krajevima, snimci poznatog para zapalili internet!

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:champagnepapi

Poznata pevačica Kamila Kabelo i reper Drejk viđeni su kako se u Turksu i Kaikosu zabavljaju na suncu.

Reper Drejk nakon raskida veze sa pevačicom Rijanom godinama je uživao u samačkom životu. On je u tom periodu povezivan sa brojnim damama iz javnog života poput Džulije Foks, Kajli Džener i SZA, ali ni sa jednom od njih veza nije bila potvrđena.

Međutim, mediji su se sada raspisali o romansi sa pevačicom Kamilom Kabeljo, a čini se da je ovog puta reper zaista odlučio da se posveti ljubavnom životu.

Naime, nakon svih drama koje su prošli i Drejk i Kamila, ovaj par  viđen kako uživa u romansi u tropskim krajevima. Oni su privukli dosta pažnje zajedničkim pojavljivanjem, a video snimici i slike koje su nastale tom prilikom, obišle su internet brzinom svetlosti.

 

Drejk je bio obučen za tropske krajeve, pa se ma plažo pojavio u  narandžastom šortsu i majici bez rukava, pokazujući svoje izdefinisane ruke, dok je  pevačica nosila crni jednodelni kupaći kostim.

– Drejk i Kamila su bili u Nojevoj barci oko 16 časova popodne. Izgledali su kao da im je prijatno dok provode vreme zajedno i kao da se dobro zabavljaju. Uživali su u društvu jedno drugog i bili su neometani pažnjom koju su dobijali. Nisu javno eksponirali svoje simpatije, ali je bilo mnogo osmeha i koketiranja između njih oboje. Drejk je izgledao kao da je opušten i srećan, a Nojeva barka je jedno od njegovih omiljenih mesta – naveo je izvor.

 

Na video snimku koji se deli na mreži X vidi se kako oni uživaju u vremenu koje provode zajedno, a kako su prisutrni ispričali, par je bio u društvu pevačicine drugarice Drejkovog telohranitelja.

 

Podsećamo, o Kamili su  se poslednji put pojavile glasine u avgustu mesecu kada je primećena sa Rauvom Alehandrom, a tokom leta ona je obnovila svoju romansu sa bivšim dečkom Šonom Mendesom. Njih dvoje su prekinuli romansu u 2022. godini i to nakon 2 godine veze, ali su letos viđeni kako su se poljubili na Koačeli što je izazvalo glasine o zabavljanju. To je sve kratko trajalo, pa je u junu opet stigla vest da se njih dvoje više ne viđaju, a čini se da je pevačica sada konačno stavila tačku na sve bivše ljubavi i utehu pronašla u Drejkovom zagrljaju.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz