Pretraži

DRAMA SE NASTAVLJA: Amber Herd iznela dokaze o zlostavljanju Džonija Depa

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Law&Crime Network

Na Tviteru danima unazad ovo je definitivno jedna od glavnih tema, a evo šta je jedna korisnica imala da kaže na ovu temu.

– Jesam li ja jedina koja vidi izuzetno sličan rukopis u ova dva primera? S leve strane je pismo koje je Amber napisala Džoniju Depu, a desno su "beleške terapeuta" – napisala je jedna komentatorka na Tviteru.



Međutim, Herd nije mogla da ostane suzdržana pa se oglasila i ona.

– Postoji registrator u kojem su godinama vredno prikupljane beleške još od 2011. godine, a u kojem sam prijavila zlostavljanje svom lekaru – rekla je Herd.

Osam meseci nakon toga Dep joj je navodno "pocepao spavaćicu i bacio je na krevet", a 2013. ju je navodno "nasilno priljubio uza zid i pretio da će je ubiti". U međuvremenu, kao odgovor na glumičin intervju za NBC, Depov potparol je rekao da glumac jednostavno želi "samo da nastavi dalje" nakon što je dobio slučaj.

Njena tvrdnja izazvala je i brojne reakcije na društvenim mrežama, a većina komentatora ne veruje glumici i smatra da je glumica beleške sama napisala jer su napisane rukopisom koji jako liči na njen.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz