Pretraži

DRAMA NA KOPAONIKU: Tanja Savić slomljena jer joj Draško nije došao na nastup

Showbiz
0
Photo: Instagram/tanja_savic_private

Tanja je sinoć imala nastup na Kopaoniku u jednoj diskoteci i ujedno i proslavila rođendan, a kako saznajemo Draško Stanivuković nije prisustvovao, iako je poznato da obožava njene pesme i rado je viđen gost na njenim koncertima. Pevačica je zbog ovoga, kako tvrdi izvor sa lica mesta bila izuzetno tužna i neraspoložena, te ju je sestra sve vreme tešila.



  • Draško nije došao na Tanjin nastup, a ona je sve vreme tužna sedela u holu hotela. Ni sa kim nije razgovarala, slušala je balade na telefonu, između ostalog svoju numeru “Gde ljubav putuje” – započinje izvor za "Blic", pa nastavlja:
  • Brat i sestra su je sve vreme tešili, ali su toliko tiho pričali da se ništa nije razumelo. Samo se videlo na Tanjinom licu da je tužna i razočarana nakon nastupa koji je održala na Kopaoniku. S obzirom na to da je Draško u isto vreme bio na planini, svi su primetili da joj je krivo što nije došao na njen nastup da je podrži – dodao je on.

Inače, tokom dana kada je stigla na planinu, Tanja se oglasila na svom Instagram profilu i poslala dvosmislenu poruku.

Ovaj par, prema pisanju domaćih medija, ima praksu tajnih i slučajnih susreta, pa ne čudi, što su još jednom, sasvim slučajno, u isti dan i na istom mestu zakazali svoje obaveze.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz