Pretraži

,,DOŽIVEO SAM SVOJ PORAZ, MOJA KARIJERA JE PROPALA“: Vuk Mob ekskluzivno za IDJTV nakon učešća u rijalitiju

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Vuk Mob je bio pod budnim okom javnosti bio skoro pola godine, koliko je i trajalo njegovo učešće u rijaliti programu, a našoj ekipi je otkio kako je izgledalo učešće iz njegove perspektive. 



Malo pre nego što je ponovo ušao u rijaliti, on je za našu emisiju "One on One" izjavio kako bi ponovno učešće u ovakvom programu bio njegov poraz. Nakon što se to i desilo, u javnosti se podiglo dosta prašine, a on je sada i objasnio šta to znači za njega. 

– Doživeo sam svoj poraz, ali ne u tom smislu, već u smislu da je cela muzička scena doživela svoj poraz, jer mi skoro godinu dana ne radimo. Ja ne znam šta je to, ako nije poraz. Televizije rade, pekare rade, restorani rade, a pevači ne rade. Ja vrlo dobro znam šta radim i znam da su tu odmah dušebrižnici izokrenuli, odmah prave klipove "ako krenem u rijaliti to znači da mi je pukla karijera". Moja karijera jeste pukla, ali zato što ja ne nastupam. Moj prihod novca su nastupi. Ja imam prihoded od digitalne prodaje, ali sa druge strane, kada ti na nedeljnom nivou donosiš određenu sumu novca kući, svake nedelje i to odjednom stane, da više nema nikakvog prihoda, ja smatram da je to poraz za svakog pevača. Ako nije, neka me isprave. To je naš posao, kao što je u mesari posao da se proda meso, tako je i moj posao da odem na nastup, uzmem pare i odem kući – izjavio je on, pa dodao i zbog čega sve ovo radi:

Ja moram da razmišljam o svom detetu i o svojoj porodici – zaključio je on. 

Šta je još Vuk rekao o rijalitiju, sa kim bi se pomirio sa javne scene, kao i koji su mu planovi za budućnost pogledajte u novom izdanju IDJHOT emisije. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz