Pretraži

„Dovodimo stan do perfekcije“: Luna i Marko Miljković renovirali porodični dom, pa pokazali malo carstvo u kom uživaju njihove naslednice

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
marko miljković, luna đogani

Poznati influens par Luna Đogani i Marko Miljković rešili su da naprave promenu u svom stanu, pa pokazali na koji način su uredili malo carstvo za svoje devojčice.

Luna i Marko su se u stan na Bežanijskoj kosi uselili krajem 2021. godine. Premda je Luna nešto ranije kupila stan u A bloku, nakon što su dobili prvu ćerku oni su odlučili da se presele u prostraniji stan, pa su tako za svoj novi dom izdvojili 160.000 evra.

Oni su tada, prema navodima, za uređenje doma izdvojili dodatnih 30.000 evra, te ih je sve kompletno izašlo nešto manje od 200.000 evra.

Oni su tokom godina više puta uređivali stan, menjali  određene detalje, a prema izvoru, za renoviranje su izdvojili više od 20.000 evra.

Sada je nakon dužeg vremena došlo vreme za nove promene, i to u dečjoj sobi koju dele njihove dve naslednice, a ceo proces sređivanja  su sa fanovima podelili putem svog Jutjub kanala.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„Dobro jutro ljudi, evo kakav je plan. Stižu majstori sa krevetima danas, da rešimo krevete. Sada ću da odem do sobe da vam pokažem kako smo tamo sve radili, kako smo zamislili da vidite i to je to. Evo terasica spremna, fina, uskoro stiže i zastakljene. Privodimo sve kraju, to je jako bitno. Dovodimo stan polako do perfekcije. Tako bih ja to nazvao“, objasnio je on na početku videa, pa dodao.

„Lagano renoviranje, nije samo dečje sobe, više od pola stana kad pogledaš posle dve godine, red je. Sledeće renoviranje za pet godina, pa eto vidimo se za pet godina“, istakao je on, pa je otišao u dečju sobu gde ga je Luna pohvalila za snalaženje u „majstorskim poslovima“.

„Svaka ti čast mužu. Znači ako propadnemo u svakom smislu, u neke majstore da ideš da se obogatimo“, našalila se ona pa pokazala veliki ormar koji je Marko montirao.

U sobu su ubacili i novi tepih i prelepu fotelju koja služi za roditelje da odmaraju dok čuvaju decu. Ono što najviše pažnje privlači jeste jedan zid koji je iscrtan prelepim motivima zečeva u mešavini pastelnih boja, a ostali zidovi su bili u roze boji.

Luna je pokazala i ormar koji su sklapali Marko i njen otac Gagi Đogani, a unutra ga je ona sredila prelepom i mnogobrojnom odećom svojih devojčica. Luna je sve odlično organizovala, a u pozadini se čula njena mlađa naslednica.

„Bože, kako je sve prelepo“, prokomentarisala je Luna izgled ormara.

Pored ormara smestili su jedan mali Miin radni stočić, dečju kuhinjicu, kao i polica za igračke, a na zidu su smestili televizor na kom devojke gledaju crtane filmove.

Marko je objasnio da planira da nam tom mestu za nekoliko godina prostor za igračke zameni sa radnim stolom na kom će biti kompjuteri za devojčice.

Ubrzo su stigli i kreveti za devojčice, a u ono što je naročito oduševilo jeste da su u pitanju personalizovani kreveti sa njihovim imenima, koji su oduševili sve, a fotografije nove sobe malih naslednica možete pogledati u galeriji ispod.

Ovaj video je oduševio njihove mnogobrojne fanove, baš kao i sam izgled sobe koja izgleda kao mali raj za devojčice.

„Bravo Miljkovići, vaše princeze će uživati. Predivno.“, „Predivno, ma vi ste jedinstveni Miljkovići“, „Konačno kompletirano carstvo princeza Miljković“, „Marko i Lunči uvek imaju dobre ideje. Pravo malo dečije carstvo. Uvek ispunjavaju želje njihovih princeza tj, za sada Mia vodi glavnu reč. Prelepo“, bili su samo neki od komentara koji su se pronašli ispod videa.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz