Pretraži

DOSTA MOJIH KOLEGA KONZUMIRA DROGU I ALKOHOL: Rada Manojlović progovorila o zabranjenim supstancama na našoj estradi

Showbiz
0
Photo: Instagram/radamanojlovic

Pevačica Rada Manojlović vodi veoma dinimačan život zbog posla i često ima mnogo nastupa, što ume da bude veoma iscrpljujuće i naporno.

——————– Sponsored ——————–

Rada je već dugi niz godina na estradnoj sceni, na kojoj njene pojedine kolege konzumiraju nedozvoljene supstance, o čemu je ona otvoreno govorila u intervjuu za "Alo".

  • Ne znam. Ne drogiram se i ne pijem pred nastup jer mi to nikada nije bilo potrebno. Dosta mojih kolega jednostavno mora da konzumira i alkohol i drogu. Posao koji donosi konstantnu interakciju sa ljudima ume da iscrpi i promeni čoveka. Među retkima sam koji ne konzumiraju drogu i kojima droga nikada nije bila potrebna – priznala je pevačica.


Ona je otkrila da li joj je nekada palo na pamet da proba nešto od narkotika.

– Nikada mi nije padalo na pamet da se dopingujem i da rizikujem sa tim zabranjenim supstancama. Luda sam previše i bez droge i bez alkohola. Ne bi bilo pametno da počnem još i sa tim. Na grani biste me nalazili – rekla je Rada za "Alo".

Rada je prokomentarisala činjenicu da se mnoge javne ličnosti odlučuju za drogu da bi izdražale nastupe.

– Niko ne osporava da je ovaj posao težak, kao što niko ne osporava da neke kolege zaista moraju da uzmu nešto da ih digne jer ne mogu da izdrže naporna putovanja, nastupe, obaveze i sve što ide uz ovaj posao. Razumem ih, ali ne podržavam – izjavila je Manojlovićeva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔮🔮🔮🎤🎤🎤 📸📸📸 @bozicuros 🤩🤩🤩

A post shared by Radmila RADA MANOJLOVIC (@radamanojlovic) on Nov 29, 2019 at 2:06am PST

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz