Pretraži

,,DOŠLA SAM SA 14 GODINA“: Amna iskreno o svom životu u Beogradu (VIDEO)

News
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Amna je publici već poznata zbog nekih takmičenja u kojima je bila, međutim veliku popularnost stekla je upravo sada u IDJShow-u, gde je njen nastup otišao vrlo viralno, a publika je upravo zbog talenta koji je pokazala i zavolela.



Međutim, ona je sada otkrila i da joj je otac najveća podrška, i detaljnije je govorila o svom dolasku u Beograd.

Ja u Beogradu živim sama, došla sam sa 14. godina. Ja sam znala da ću da se preselim, bukvalno sam znala. Ima tu sjajnih srednjih škola, ali nije bilo ničega što sam ja želela da upišem, a i bila sam svesna da ako ostanem u Bjeljini to će biti jako teško da se razvijam. Ja sam se prijavila na takmičenje u kom sam bila pre ovoga zato što sam znala da se dele stipendije. Ja nisam očekivala tu stipendiju jer to pretežno dobiju prva tri mesta, a ja nisam bila među njima tada, međutim tako se nešto iskombinovalo i ja sam osećala da će se tu nešto dogoditi i tako je i bilo na kraju sam i ja dobila tu stipendiju i upisala školu u Beogradu, ali to se sve desilo tako brzo – istakla je ona.

S obzirom na to da ne krije da je vrlo vezana za oca, zanimalo nas je i kako je on reagovao, ali i kako je pustio samu u Beogradu.

– Kažu ljudi to je veliki rizik svašta može da se desi, ali mi smo imali dogovor, kako će da funkcioniše moja prva godina. Škola, trening, učenje, noću nigde nisam smela da izlazim. Mislim nije da nisam smela, niko to ne bi znao, ali ja sam znala koji je moj cilj, a i nisam znala grad ja sam se gubila uvek. Poverenje je najbitnije – dodala je ona.

U novom izdanju emisije IDJHot imate prilike da bolje upoznate našu takmičarku iz IDJShow-a, Amnu Alajbegović.


 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News