Pretraži

DOMINIRA TOP LISTAMA: O novom hitu Emine Jahović bruje strani mediji! (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Emina Jahovic

Intrigantni tekst numere, kao i vrhunska ekranizacija oduševili su fanove, a koliki uspeh je postigla ovom pesmom dokazuje i to što se o njoj piše i u stranim medijima.



Naime, jedan austrijski portal objavio je tekst pod nazivom "Srpka pevačica osvaja austrijske top-liste", u kojem su Jahovićevu uporedili sa planetarno popularnim pevačicama – Majli Sajrus i Šakirom.

Kako se navodi, numera oštro kritikuje pisanja medija i šalje jaku poruku svim ženama:

  • Balkanska pevačica anđeoskog glasa objavila je posle duže pauze novu pesmu pod nazivom „Slagaću vas sve“. Emina Jahović je svoju novu pesmu najavila prilično snažnim porukama osuđujući negativne naslove i laži medija. Osvrnula se na pitanja straha, nasilja, samoubistva, silovanja, a sve je završila porukom: „Ja držim svoje prijatelje blizu, ali svoje neprijatelje još bliže“ – navodi se u pomenutom tekstu.
Screenshot: Instagram/yaemina

Screenshot: Instagram/yaemina

 

Tekst pesme, koji je napisala sama Emina, podelio je javnost, a mnogi se pitaju da li misli na turske ili balkanske medije.

Bilo kako bilo, ono što je sigurno je da niko nije ostao ravnodušan na ovu pesmu, za koju i sama pevačica kaže da ima snažnu poruku:

  • Ona nosi fenomenalnu poruku koliko čovek zapravo treba da na kraju da misli na sebe pre svega – objasnila je ranije Jahovićeva za IDJTV i dodala da je pesma "socijalna":

– Svi imamo isti problem i svako može da se prepozna u rečima – navela je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz