Pretraži

DOMINACIJA IDJSHOW-A I NA TIKTOKU: 10.000 pratilaca i hešteg sa više od 45 miliona pregleda!

News
0
Photo: IDJ

Pored toga što su se emisije za IDJShow našle u samom vrhu na trendingu platforme Jutjub, kao i dva pojedinačna nastupa naših takmičara, sada je zvanični profil na Toktoku za samo šest nedelja prikazivanja šoua sakupio 10.000 pratilaca, dok je hešteg #IDJShow prestigao cifru od 45 miliona pregleda.Pod pomenutim tagom, kao i na našem profilu, mogu se videti isečci videa sa nastupa mladih izvođača sa velikim potencijalom, kao i najzanimljiviji komentari IDJCouch-eva.

Screenshot: https://www.tiktok.com/@idjshow

Screenshot: https://www.tiktok.com/@idjshow

 

Do sada je prikazano šest emsiija, tri audicije za šou, kao i tri emisije tokom kojih je najpre izabrano 24, a potom i 12 najboljih kandidata koji su ušli u trku talenata i u čije će karijere IDJ produkcija uložiti milion evra.

Screenshot: Tiktok/tag/idjshow

Screenshot: Tiktok/tag/idjshow

 

Cele emisije, kao i pojedinačne nastupe kandidata i njihove životne priče fanovi imaju prilike da isprate uživo na IDJTV kanalu ili na društvenoj platformi Jutjub.

Takođe, od juče je moguće poslušati i studijske verzije petoro takmičara koji su nastupali u prethodnoj epizodi i to na svim striming platformama.

Podsećamo, naredne nedelje na kanalu IDJTV u 20 sati imaćemo prilike da ispratimo predstavljanje još preostalih sedam takmičara, a ono što je važno je da od sada i publika direktno utiče na njihovo kotiranje u IDJShow-u.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News