Pretraži

Prijateljstvo i nakon raskida: Ovi parovi sa domaće scene su ostali u dobrim odnosima i posle kraha ljubavi

Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Privatni životi poznatih čličnosti često su pod lupom javnosti, a najviše pažnje privlače njihovi emotivni odnosi, kao i raskidi.

O ljubavnim vezama naših javnih ličnosti mediji ne prestaju da bruje, a dok neki otvoreno govore o svojoj privatnosti, drugi se trude da svoj emotivni život prikriju od očiju javnosti. I dok jedni uživaju u svojim emotivnim vezama, drugi su na svoju ljubav u proteklom periodu stavili tačku, međutim, neki od njih i nakon raskida ostali su u dobrim odnosima sa svojim bivšim partnerima.

Otkrivamo kojih pet poznatih parova sa naše javne scene su i nakon raskida ostali u prijateljskim odnosima.

MC STOJAN I ZORANA MIĆANOVIĆ

Poznati izvođač MC Stojan i pevačica Zorana Mićanović pre skoro četiri meseca ozvaničili su vezu, a činjenica da je među njima 22 godine razlike im nije smetala. Na početku veze oni su govorili da se njihova ljubav desila spontano, dok je Mc Stojan više puta isticao kako je malda pevačica „veoma zrela za svoje godine“. Iako su među njima neko vreme cvetale ruže, pa su ča snimili i zajedničku pesmu koja je oduševila fanove, sredinom juna par je prekinuo njihov odnos. Kratka, ali turbulentna veza bila je glavna tema medija, a ono što je sve iznenadilo je da su oni i nakon raskida ostali u dobrim odnosima, pa su tako nedavno, kada su oboje imali zakazane nastupe u Budvi, odlučili da provedu vreme zajedno i uživaju na crnogorskom primorju.

Photo: M.M./ATAImages

DARKO LAZIĆ I ANA SEVIĆ

Folker Darko Lazić i pevačica Ana Sević bili su jedan od omiljenih parova na estradi, a nakon razvoda oni su postali pravi primer para koji je uspeo da održi prijateljstvo, ali i fer komunikaciju kada je u pitanju vaspitanje njihove ćerke Lorene.

Njihova veza i razvod bili su široko ispraćeni u medijima, a iako je bilo pojedinih netrpepljivosti, brzo su izgladili stavri. Međutim, možda i najveću pažnju javnosti privukao je događaj kada se Ana pojavila među zvanicama na Darkovom drugom venčanju. Ovim potezom oni su svima još jednom stavili do znanja da se portpuno podržavaju, a Ana mu je tom prilikom poželela sve najbolje.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

MAHRINA I HENNY

Popularnu pevačicu Mahrinu pre učešča u prvoj sezoni IDJShow-a publika je imala prilike da upozna na Tiktok-u kroz njen kontent, a svima je privukla pažnju i njena veza sa izvoačem Hennijem. Njih dvoje javnost je ovaj par često viđao zajedno, a par puta gostovali su i u emisijama IDJTV-a, kada su fanovima otkrili zanimljive činejnice o njihvoj vezi. Važili su za jedan od skladnijih parova, zbog čega je sve iznenadila vest da su početkom 2022. stavili tačku na svoj odnos. Tom prilikom oni su objasnili da se oko pojedinih stvari nisu poklapali, ali da su ostali u prijateljskim odnosima. Nakon raskida to su i potvrdili u više navrata, kada su imali zajednički nasup, kao i kada su se zajedno poavili na jednom gradskom događaju.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

RADA MANOJLOVIĆ I MILAN STANKOVIĆ

Rada Manojlović i pevač Milan Stanković zabavljali su se od 2008. do 2013. godine, ali su i posle raskida ostali u jako dobrim odnosima. Ovaj par je usled velikog pritiska medija u martu 2009. godine raskinuo, da bi se već u avgustu iste godine pomirili, a onda su počeli da žive zajedno. Mnogi su ih optuživali da je njihova veza samo marketinški trik, a da su zaista privrženi jedno drugome dokazuje i činejnica da su oni i dan-danas u dobrim odnosima i da se, iako je svako nastavio svojim putem, redovno čuju. Milan, koji se već nedeljama nije oglašavao na društvenim mrežama, odlučio je da podrži Radu i njen novi album tako što je podelio njenu novu pesmu na svom Instagram profilu.

Screenshot: Instagram/milanstankovic; Screenshot: Instagram/radamanojlovic

SALE TROPIKO I JOVANA PAJIĆ

Pevačica Jovana Pajić i pevač Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, već dve godine nisu u braku, ali održavaju prijateljski odnos. Iako su dobro funkcionisali, Sale i Jovana su imali drugačije pogled na budućnost. Odukla da se razvedu došla je sa Jovanine strane, kada je otvoreno priznala mužu da se ljubav ugasila. Iako su u početku pokušavali da nađu rešenje i spas za brak, na kraju su rešili da se sporazumno razvedu, a ova vest za mnoge je bila iznenađenje. Ipak, pevački par je kroz proces razvoda prošao bez teških reči i optužbi, a starateljstvo nad ćerkama je podeljeno na oba roditelja, dok su Jovana i Sale ostali u dobrim odnosima kako bi zajednički odgajali ćerke.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz