Pretraži

„DOKTORIRALA SAM MUŠKI MOZAK!“: Teodora Džehverović iskreno o muškarcima, priznala da li više voli košarkaše ili fudbalere

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/teodoradzehverovic

Nakon što je javnost uzburkala vest da joj se poznati fudbaler Nejmar javio na Instagramu, Teodora je dovođena u vezu i sa crnogorskim reprezentativcem Markom Jankovićem.



Teodorine fanove ipak najviše kopka njen odnos sa plejmejkerom Crvene Zvezde Lukom Vildozom. Teodora je demantovala bilo kakvu vezu sa košarkašem, uz objašnjenje da je sve ostalo na bezazlenom flertu.

Nisam sa Vildozom! Luka je prvo mene zapratio na Instagramu, pa sam onda ja njega. Lajkovali smo jedno drugom fotografije i tu se priča završila. Čim nekom poznatom prokomentarišem sliku, svi pomisle da smo u vezi! U to poveruju, a ne veruju kad im kažem da mi je Nejmar pisao na Instagramu – priča Teodora za emisiju "Eksluzivno".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luca Vildoza (@lucavildoza)

 

Pevačica je otkrila da voli sportiste, ali da svoje veze više neće deliti javno.

Volim sportiste, ali uvek bih pre izabrala košarkaša nego fudbalera! Nemam dečka, a i kada ga budem imala, kriću to od javnosti. Posle Nina, više ne govorim o momcima.

Teodora smatra da sada, sa 26 godina zna kako treba sa muškarcima.

Došla sam u godine kada kapiram muški mozak… Doktorirala sam ga! Tačno znam šta treba da kažem, šta da prećutim, kako da se nasmejem… Konačno sam upoznala samu sebe. Svesna sam svojih kvaliteta, odnosno vrlina, koje umem da naglasim. Takođe i mana, koje znam da prikrijem. Veoma sam opuštena i verujem da baš zato privlačim muškarce, ali i žene. – izjavila je ona za emisiju "Ekskluzivno".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz