Pretraži

DOKAZALA DA IPAK IMA ČIME DA SE POHVALI: Kendal Džener pozirala u bikiniju i srušila Instagram

Showbiz
0
Photo: Instagram/kendalljenner

Iako su je svi smatrali manje privlačnom zato što nema atribute kao i sve njene sestre, Kendal Džener pokazala je da i te kako ima sa čime da raspolaže kada su u pitanju atributi. 

Kendal je uvek bila mršava i manekenske građe, zbog čega je odskakala od sestara. Sve osim nje su ugradile silikonske implantate u grudi, uvećale usne, jagodice i zadnjicu, a Kendal je prkosila trendu, te se u javnosti smatrala "manje privlačnom".



Međutim, Džener je iznenadila milione fanove kada je objavila fotografiju u bikiniju i pokazala da ima čime da se pohvali. 

Na pomenutoj fotografiji Kendal pozira u bikiniju, a u prvom planu je njena zadnjica. Mnogi su komentarisali da je ona primer prirodne lepote i da vežbanjem može mnogo da se postigne.

"Tako izgleda devojka koja je prirodna, sa prirodnom zadnjicom", "Hvala Bogu da nisi poludela kao tvoje sestre, prelepa si", "Da li tvoja sestra Kim ima ogledalo, vidi li na šta liči njena zadnjica?", samo su neki od komentara na Instagramu, a fotka broji više od sedam miliona lajkova. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz