Pretraži

„DOK TI NE UZME ŽIVOT“: Petar pokazao ožiljke od kostima u kojem je nastupao na IDJShow-u (FOTO)

News
0
Photo: IDJSHOW

Naime, Petar je publiku osvojio nesvakidašnjim izdanjima u kojima se pojavljivao u našem šou.Tako, na audiciji je bio primećen zbog crne odevne kombinacije, plavih sočiva i šarama na licu u obliku munja sa crvenim ivicama, dok je na eliminacijama odlučio da se prikaže u nešto drugačijem svetlu, te je odabrao bele komade garderobe.

Ni tog puta nisu izostali cteži, te je ovaj mladi kandidat ispod raskopčane košulje imao naslikane šare inspirisane indijskim kupolama.

Za druge eliminacije, kada žiri bira 12 takmičara, a koje će publika imati prilike da gleda u nedelju u 20 sati na IDJTV-u, Petar je odlučio da nastavi u svom stilu, pa se pojavio u još jednoj specifičnoj kombinaciji, a koja mu je,  po svemu sudeći, zadavala puno problema.

Screenshot: Instagram/petar_raicevic_

Screenshot: Instagram/petar_raicevic_

 

Niame, kostim koji je Raičević nosio bio je nešto manji, te ga je toliko stezao da mu je napravio ožiljke. 

Ipak, učesnik nije posustajao već je izdržao do kraja snimanja, ali se pratiocima na Instagramu požalio slikom njegove kože na kojoj se jasno vidi koliko ga kostim steže.

  • Scenski kostim nije scenski kostim dok ti život ne uzme – napisao je on uz emotikone koji se istovremeno smeju i plaču.

A, kako je Petar izgledao u drugom krugu eliminacija i da li je prošao u top 12, saznajte u nedelju u 20h na IDJTV kanalu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News