Pretraži

Dok se ona borila za život, on je trošio novac na spa centre i šoping: Muž Šenon Doerti na meti oštrih kritika, nakon njene smrti isplivali stravični detalji

Showbiz
0
Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Pre nekoliko dana nas je napustila jedna od omiljenih holivudskih glumica Šenon Doerti, a njen bivši suprug se našao na meti oštrih kritika zbog odnosa prema njoj u njenim poslednjim danima života.

Pre nekoliko dana svet je rastužila iznenadna vest o smrti poznate glumice Šenon Doerti koju je publika obožavala po ulogama u serijama „Beverli Hils“ i „Čari, a koja je preminula nakon devetogodišnje borbe sa rakom dojke.

Ona se godinama borila sa opakom bolešću, ali to nije bila njena jedina borba, naime, smo četiri nedelje pre nego što je umrla ona je podnela papire u Los Anđelesu, tražeći mesečnu alimentaciju od svog bivšeg supruga, u iznosu od 15.343 dolara, „retroaktivno od 1. juna 2024.“ Takođe je zatražila da njen bivši suprug Kurt Isvarjenk doprinese sa 9.100 dolara za njene advokatske troškove.

Ona je tom prilikom izjavila da zbog zdravstvenih problema uglavnom nije bila u mogućnosti da radi i da su njeni prihodi veoma oskudni, a to je naročito problem zbog skupih troškova njenog lečenja. Sa druge strane kako je tvrdila glumica njen suprug je imao mogućnosti da joj pomogne, ali on na prvo mesto stavio svoj vlastiti način života umesto toga.

„Dok nisam bila u mogućnosti da radim, snoseći enormne medicinske troškove koje osiguranje ne pokriva kako bih prošla eksperimentalne tretmane u nadi da ću produžiti svoj život, Kurt je koristio avion, trošio hiljade dolara u medicinskim spa centrima, prodavnicama nakita, Gucci-ju i na letove za svog ‘agenta’, dok je istovremeno tvrdio da nema dovoljno sredstava da me podrži“, navela je Šenon, aludirajući na Azvarijenkovog agenta Kolijer Grim, za koju se takođe tvrdi da je njegova romantična partnerka.

„Iako je Kurtov prihod znatno veći od mog, nije platio nikakvu privremenu alimentaciju i nije dao nikakve doprinose za moje advokatske ili računovodstvene troškove od kada je naša brakorazvodna parnica pokrenuta.“

Credit: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona je tom prilikom iznela i ozbiljne optužbe na račun svog supruga, kada je navela:

„Jasno mi je da Kurt namerno odlaže nagodbu u nadi da neću preživeti razvodne postupke“, tvrdila je.

Ta vest je šokirala javnost, međutim ona na kraju zaista nije preživela, i četiri nedelje kasnije nas je napustila, a sada je portal “ Page Six“, naveo da su glumica i njen suprug potpisali papire za razvod dan pre nego što je ona umrla.

Glumica je potpis na brakorazvodni ugovor “stavila” nakon što se saglasila sa Kurtom po svim pitanjima.

Da stvar bude još čudnija, kako piše Page Six, Kurt je potpis stavio baš na dan kada je Šenon umrla.

Nakon njene smrti Kurt se zbog svog ponašanja našao na oštroj meti kritika što fanova, što Šenoninih bliskih ljudi, a među njima je i Šenonina prijateljica i poslovna konsultantkinja Tara Furiani, koja je na Linkedinu prozvala Kurta.

“Jako sam tužna i uznemirena zbog smrti svoje prijateljice Šenon… Zbog razvoda kroz koji je u to vreme prolazila. Njen rak dojke bio je u četvrtom stadijumu i metastazirao je na druge delove tela, smrt je bila neizbežna i to je znala… pomirila se s tim. No bol i patnja u mesecima koji su prethodili tome nisu morali biti toliko duboki da je njen suprug samo bio normalno ljudsko biće. Mogao je pokazati samo malo ljudskosti prema svojoj umirućoj supruzi” , napisala je Furiani.

“Život je jako težak… Još je teži ako imate rak i ostanete bez podrške na koju ste računali”, istakla je te je ovom prilikom i upozorila žene na važnost preventivnih pregleda.

U komentarima su i mnogi drugi uputili ljutite poruke Kurtu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz