Pretraži

Dok ih mnogi kritikuju, one već 17 godina postavljaju standarde lepote: Evo kojim estetskim operacijama su se podvrgle sestre Kardašijan-Džener

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sestre iz poznate porodice Kardašijan-Džener već 17 godina postavljajaju trendove i predstavljaju uzor mnogima, međutim, paralelno one su često meta oštrih kritika zbog svog „veštačkog“ izgleda, a neretko se vodila i polemika o tome koje korekcije su sestre radile.

Život poznatih rijaliti zvezda iz porodice Kardašijan-Džener je pod budnim okom javnosti više od jedne decenije. Poznate sestre već godinama postavljaju standarde lepote mladim devojkama, zbog čega neretko nailaze na negativne kritike kojih je, čini se, iz godine u godinu sve više.

Ono što im mnogi najviše zameraju jeste to što devojkama širom sveta postavljaju nerealne standarde i promovišu svoj izgled do kog su došle uz pomoć mnogobrojnih plastičnih operacija kojima su se podvrgle tokom godina.

Premda su neke od njih demantovale estetske korekcije koje im se nameću, njihove mnogobrojne fotografije iz mladosti pokazuju drugačije, a evo koje zahvate su tokom godina uradile poznate sestre.

Credit: Emiley Schweich Collection / Everett / Profimedia

Kajli Džener

Mlađa od dve Džener sestre, Kajli, već godinama nailazi na oštre kritike i to ne toliko zbog mišljenja da je imala veliki broj plastičnih operacija, već zato što iste već godinama poriče.

Naime, premda bi se mnogi kladili da nije tako, ona ističe da jedino što je radila na svom licu jesu usne. Kendal je jednom prilikom rekla kako je oduvek volela velike usne, mada misli da je i pre toga bila slatka. Ova njena objava naišla je na veliki broj negativnih komentara, a jedan od njih je glasio.

„Možda ne operacija u smislu odlasku pod nož, ali DEFINITIVNO su tu prisutni fileri i botoks da bi se postigao ovaj izgled. Nema čega da se stidite, pa samo priznajte, označite svog estetičara, i nabacite im posao“, napisao je jedan korisnik svojevremeno.

Premda je dugo tvrdila da nije ništa drugo radila na sebi, ona je prošle godine ipak priznala da je imala operaciju grudi. Ona je u jednoj epizodi emisije „U korak sa Kardašijanima“, priznala da je pre rođenja ćerke uradila grudi, ali da se sada kaje zbog toga.

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

S obzirom na to da je ona ovu informaciju dugo krila i tvrdila da su joj se grudi povećale zbog sklekova, pa se mnogi pitaju šta je još uradila.

Na kraju, ono što su isticali neki stručnjaci, naročito kada je njeno lice u pitanju, jeste da je ona radila i hirurgiju nosa, pa da joj je nos sada uži, baš kao i nosna krilca, kao i da je ubrizgavala hijaluron u obraze.

Kendal Džener

Kendal Džener već godinama važi za jednu od najlepših i najplaćenijih manekenki sveta koja je često u centru pažnje medija.

Iako se bavi manekenstvom i nju, baš kao i njenu mlađu sestru, optužuju da osim što je radila estetske operacije ona ih vešto krije, pa baš kao i Kajli postavlja devojkama nerealne standarde „prirodne“ lepote.

Svetski hirurzi koji su uporedili Kendal od pre nekoliko godina i nju danas, tvrde da je manekenka operisala nos, zbog čega izgleda ženstvenije i prefinjenije, da je botoksom podigla obrve, da je povećala volumen jagodica i brade, kao i da je korigovala deo lica oko viličnih kostiju, ali i da je povećala usne.

Foto: Bruce/Javiles / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, uprkos ovim tvrdnjama, ona je od početka poricala da je radila bilo kakve promene na sebi. Kako je navodila, nos nije operisala, već je samo naučila da ga lepo našminka. Ona je čak jednom oštro odgovorila na tvrdnje da ona i njene sestre daji pogrešan uzor mladima.

„Uživamo u tome da brinemo o sebi i budemo zdravi. Tako da mislim da mi zapravo predstavljamo i reklamiramo to da trebate biti najzdravija verzija sebe“, navela je ona.

Kloi Kardašijan

Daleko od mlađih sestara sa „istinom“, kako su je mnogi prozivali, nije otišla ni Kloi Kardašijan. Naime, srednju sestru u Kardašijan porodici su prozivali da je imala čak 12 operacija na licu što ju je, kako je priznala, uvredilo.

„Mnogo mi je smetalo kada su ljudi pričali da sam 12 puta operisala lice. Uvredila sam se. Čak su nagađali i da sam išla na transplantacije lica. Stvarno me zanima kako su došli do tog zaključka“, navela je ona jednom prilikom, i istakla da jedino operisala nos, i pored toga je imala tretmane slične botoksu, ali je na njega loše reagovala pa je prestala da ga koristi.

Credit: LAGOSSIPTV/BLUE LOVE IMAGES / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, još jedna stvar za koju su je prozivali bila je njena zadnjica za koju su isticali da je ugradila silikone, što je ona takođe opovrgnula.

„Vidiš silikone dok se isteže“, „Dupli sloj na njenoj zadnjici“, bili su komentari koji su se svojevremeno našli ispod jednog njenog snimka.

Kim Karadašijan

Najpopularnija sestra u porodici Kardašijan-Džener već godinama privlači veliku pažnju čestim promenama fizičkog izgleda.

Ona je menjala frizuru, i njena kilaža je varirala, a da se podvrgavala estetskim operacijama, i ova sestra je, naravno, porekla, ističući da jedino što je koristila je botoks. Ipak njene mnogobrojne slike iz mladosti navode fanove da veruju da to ipak nije istina.

Naime, Kim je poznata po svojim prekrasnim oblinama, malenom struku, te velikoj zadnjici. I premda je ona poricala da je bilo šta menjala, nakon razvoda od Kanjea Vesta, Kim je gostovala u jednoj emisiji, a nakon prikazivanja fanovi su primetili da su joj grudi manje nego ranije, pa se mnogi pitaju da li je otišla na plastičnu operaciju.

Foto: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Mišljenje velikog dela pratilaca ove porodice jeste da su svoje karijere izgradili upravo zahvaljujući njenoj zadanjici, ipak mnogi tvrde da je ona i na toj regiji imala estetske zahvate. Kim je zbog tih glasina 2011. godine snimila sebe dok je išla na rendgen gde je dokazala da nije imala nikakvu operaciju.

Kortni Kardašijan

I najstarija sestra u ovoj porodici ima isti model ponašanja, pa je i ona porekla da je bilo šta radila na sebi, međutim mnogi stručnjaci su poredeći njen sadašnji izgled sa njenim starim fotografijama došli do drugačijih zaključaka.

Naime, malo pre svog venčanja sa Teavisom Barkerom ona je priznala da koristi lekove za veštačku oplodnju koje su napravile haos u njenom organizmu, te da je zbog toga došlo do promena.

Ona je na kraju i ostala trudna, a ono što su mnogi spekulisali tada jeste da je zbog toga prestala i da koristi sve neorganske supstance, pa se zbog toga sve „opustilo“, te da mnoge njene „mane“ sada dolaze do izražaja, a kao dokaz su uzimali njene fotografije sa venčanja.

Credit: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ono što mnogi tvrde, gledajući Kortnine stare fotografije, jeste da je ona operisala nos koji je vidljivo uži, te da joj je luk obrva sada podignutiji, kao i da su joj bore oko usana bile daleko izraženije nego sada.

Kortni je do sada priznala jedino da je sa 21 godinom operisala grudi, a na priče da je imala plastične operacije uzvratila je da „to doživljava kao kompliment jer nije ništa radila“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz