Pretraži

DOGODILO SE NA DANAŠNJI DAN: Katarina Živković podelila sa fanovima nepravdu koju je doživela, pa se prisetila snimanja spota (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Srđan Bosnić

Naime, Kaća je pre osam godina učestvovala na ovom festivalu sa pesmom "Devet meseci", ali se nije plasirala u finale zbog glasova žirija. To je tada izazval veli buru među njenim fanovima koji su medijima čak i slali mejlove u kojima su naveli da je ovo velika nepravda.

Pevačica se sada prisetila kako je izgledalo snimanje spota za tu pesmu i pokazala nekoliko fotografija koje su tada nastale.



    1. godina kada sam na Grandovom festivalu premijerno izvela pesmu “Devet meseci” i za istu snimila visokobudžetni spot u dvorcu “Dunđerski” u Kulpinu. Same pripreme za snimanje su trajale nekoliko dana, jer smo kopali rovove, imali ozbiljne probe i scene sa ozbiljnom pirotehnikom koja je trebalo da dočara kako je sve to zaista izgledalo. Spot koji je satkan od emocija i istorijskih činjenica čak smo imali i autenticne kostime iz 1914. godine, kako glumci tako i statisti, umesto manekene imala sam prave vojnike koji su celu pricu izneli onako kako treba… Sa tom pesmom na takmičenju nisam ušla u polufinale samo iz razloga, jer mi je pevačica koja je tada bila u žiriju dala 0 (nulu) uz obrazloženje da sam po njoj “premršava” WHAT!!? Elem, danas mi je Facebook izbacio ove slike kao "Memories" ili dogodilo se na današnji dan i osetih PONOS I SREĆU što je ova pesma bas moja pa rekoh da to podelim i sa vama – napisala je Kaća na Instagramu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz