Pretraži

DOBIO MEDICINSKO IZUZEĆE: Novak Đoković igra na Australijan openu (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/djokernole

Novak je otkrio kako je proveo novogodišnje praznike uz fotku sa aerodroma, ali i kako se oseća povodom prvog grend slem takmičenja u godini, na kom je dobio medicinsko izuzeće.

  • Prijalo mi je da budem sa svojom porodicom i dragim ljudima, odmorio sam se od veoma duge i uspešne sezone 2021 – naveo je on.


  • Sada krećem u Australiju jer sam dobio izuzeće i spreman sam da živim i dišem tenis narednih par nedelja takmičenja. Hvala svima na podršci! Idemo ‘22 – dodao je Đoković.

Pre nego što je potvrdio da će učestvovati u Australiji u medijima se spekulisalo da li će naš as moći da igra na takmičenju zbog mera za sprečavanje širenja zaraze Covidom. U početku je trebalo da bude dozvoljeno samo vakcinisanim igračima da učestvuju, ali je ipak odlučeno da će neki i bez vakcine uz medicinsko izuzeće, koje daju lokalne vlasti, moći da se takmiče.

Podsećamo, srpski teniser nastavlja da uvećava svoj rekord po broju sedmica provedenih na samom vrhu, te je tako započeo 354. nedelju na prvom mestu ATP liste.

Photo: Instagram/djokernole

Photo: Instagram/djokernole

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz