Pretraži

„DOBILI SMO POBEDNICU“: Natalie ispunila očekivanja publike (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Pored odličnih vokalnih sposobnosti koje prikazuje ova takmičarka, koreografski delovi u spotu su i te kako zahtevni, a vidno je da se Natalie odlično snašla.Numeru je radila zajedno sa njenim mentorom Darkom Dimitrovim, koji je zaslužan za muziku, tekst, aranžman i miks. 

Iako se Natalie pronašla u svim žanrovima muzike, mnogi su bili u neizvesnosti koji žanr će sada odabrati, pa je učesnica show-a odlučila da njena pesma bude u pop fazonu i prikazala se po mišljenju publike u odličnom svetlu.

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV


Komentari žirija u jučerašnjoj epizodi IDJShow-a bili su i više nego odlični, a ništa manje pohvala nije dobila i od publike, koja je svoje utiske podelila ispod linka na jutjubu.

 –"Pesma UBIJA! Takav ubitačan ritam, fantasticno! ", "Dobili smo pobednicu", "Zna se ko dobro dominira…. Bravo curo" – su samo neki od komentara koji krase Natalin spot.

Pesma će biti pravi letnji hit, a mi verujemo da su Natalie i ceo Darkov tim koji stoji iza nje i više nego ponosni na njeno dosadašnje učešće u muzičkom takmičenju IDJShow.

Pesmu i spot možete pogledati na IDJVideos Jutjub kanalu ili na linku ispod:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz