Pretraži

DOBILA SAM DIJAGNOZU… Selena Gomez otkrila da pati od ove psihičke bolesti (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/selenagomez

Naime, Selena je ispričala da joj je dijagnostifikovan bipolarni poremećaj nakon što je boravila u ustanovi za mentalne bolesti.

  • Nedavno sam otišla u jednu od najboljih mentalnih bolnica i tamo sam dobila dijagnozu. To me istovremeno i prestravilo i relaksiralo. Relaksiralo zato što sam napokon saznala uzrok svih mojih depresija i teskoba tokom proteklih godina – priznala je.


Dodala je da joj je lakše od kako je saznala dijagnozu, pa je ispričala šta njoj pomaže da prihvati trenutnu situaciju.

  • Sve do sada nisam bila svesna šta mi se događa. Sad kad napokon imam sve informacije to mi pomaže i znam šta treba da učinim. Kad sam bila mlađa, jako sam se bojala grmljavine, pa mi je mama kupila mnogo knjiga o tome kako nastaje. Rekla mi je: "Što više znaš o tome, manje ćeš se bojati". I uspelo je. Isto vredi i za ovaj moj problem – rekla je pevačica.

Pevačica je govorila o anksioznosti i depresiji, a objasnila je i zašto ranije nije obraćala pažnju na svoje mentalno zdravlje.

  • Ja sam devojka iz Teksasa, a tu se jednostavno ne govori o mentalnom zdravlju. Tu moraš izgledati kul. Tako se kod dece i tinejdžera samo nakuplja bes.

Inače, bipolarni poremećaj je izlečiva duševna bolest koju obležavaju ekstremne promene u raspoloženju, razmišljanju, ponašanju i nivou energije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on Feb 10, 2020 at 6:18pm PST

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz