Pretraži

„DOBIJAM SVE VIŠE PRETNJI SMRĆU“: Prvo oglašavanje supruge Nenada Aleksića Sha nakon vesti o razvodu, otkrila JEZIVE detalje (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram/nenadaleksicsha

On je nakon poslednjeg izlaska iz jednog rijaliti programa brzo uplovio u vezu sa mladom tikotkerom Vanjom Ignjatović, a nakon samo dva meseca oni su svoju vezu odlučili da krunišu brakom. Nakon građanskog, usledilo je i crkveno venčanje i velika proslava, nakon koje se prema društvenim mrežama u njihovim životima sve činilo idealno.

Ipak, pre par dana su procurile vesti o neslaganju ovog para, nakon kojih se i reper oglasio i potvrdio ove glasine, navodeći da ga je supruga napustila iz nepoznatih razloga.

Potom su se oglasili pojedini Nenadovi prijatelji koji su izrazili sumnje povodom Vanjinih namera, odnosno optužili je kako je sa reperom bila samo zbog popularnosti.

Iako Sha nije komentarisao mišljenje njegovih prijatelja, Vanja je sada to odlučila da uradi, te se po prvi put oglasila javno o ovoj temi.

Za sve ljude koji me vole (a i oni koji me ne vole), imam potrebu da se oglasim iz jednog jedinog razloga, a razlog je taj jer na društvenoj mreži TikTok dobijam sve više pretnji smrću, želja da crknem, umrem… Obzirom da moj još uvek zakoniti muž ne želi da demantuje osobu koja je izjavila da sam se udala zbog reklame, želim ja. Udala sam se iz ljubavi prema tom čoveku, i on i ja to vrlo dobro znamo! Za reklamu nije potreban brakm zbog reklame sam mogla da ostanem u vezi sa njim. Brak nije igra! Da sam najveći ološ u životu, to nikada sebi ne bi dozvolila.

Foto: Instagram printscreen/vanjaignj

Foto: Instagram printscreen/vanjaignj

Ona je takođe istakla da je odbijala pozive u emisije i pojavljivanje u medijima, čega je Sha navodno vrlo dobro svestan.

Moj još uvek zakoniti suprug vrlo dobro zna koliko sam odbijala da dajem intervjue, emisije i sve ostalo. Da sam želela reklamu, pojavljivala bi se svuda sa njim, gde god da su nas zvali! To vrlo dobro znaju i novinari. Naš prekid, naša je stvar, smatram da je skroz ispravno da to ostane između nas! Ljudi koji nisu proveli sa nama ni 10 sati od početka našeg odnosa, koji nisu ni kafu popili sa nama, smatram da nisu kompetentni da komentarišu bilo šta! Toliko od mene, više se neću oglašavati na tu temu. Ja vama želim zdravlje, sreću i da uživate u životu! Ne zabadajte nos tamo gde vam nije mesto – napisala je tiktokerka.

Foto: Instagram printscreen/vanjaignj

Foto: Instagram printscreen/vanjaignj

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz