Pretraži

„DO DRUGE GODINE JE SVE RADIO, A ONDA SE SAMO UGASIO“: Jelena Radanović o svom sinu koji se bori sa autizmom

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/jeja.radanovic

Brojni fanovi Jelene i Slobe izrazili su zabrinutost i pitali je kako se dečak bori sa bolešću, zbog čega je ona rešila da putem Instagram profila odgovori na sva pitanja koja zanimaju njene pratioce.Radanovićka je istakla da je dečka počeo da govori tek sa pet godina, ali ne tečno i razgovetno i da su najveći problem imali tokom njegove druge i treće godine.

Počeo je da govori sa pet godina i to uglavnom za svoje potrebe. Govor je štur, ali se smatra verbalnim autizmom. Do druge godine je sve radio, a onda se samo ugasio. Sa tri godine je bio ugašen. Bio je kao telo iz kog je neko isisao dušu. Radio je sve što ne treba da rade zdrava deca, a nije radio apsolutno ništa što bi trebalo da radi zdravo dete. Radili smo sve moguće detokse i protokole, razne alternativne tretmane, transplataciju matičnih ćelija… Uvek više stvari istovremeno. Od svega što smo radili očekivala sam pet posto samo, smatrajući da će ukupan rezultat da bude zadovoljavajući, ali čarobna pilula ne postoji – napisala je Jelena.

Screenshot: Instagram/jeja.radanovic

Screenshot: Instagram/jeja.radanovic

 

Njene pratioce je zanimalo i to kakav odnos imaju pevač i njen sin iz prvog braka, kao i to da li je njen sin ljubomoran na bebu koju je Jelena dobila sa Slobodanom u februaru ove godine.

Ljubomoran je na bebu. Svaka emocija kod autista je dobra stvar. Sloba i Naum imaju neverovatnu vezu od prvog dana. Pevaju, igraju se… Zbog njih više nisam tužna – dodala je Radanovićeva.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz