Pretraži

„DO 6 UJUTRU SMO SE SPAKOVALI U 15 KOFERA“: Mirka Vasiljević i Vujadin Savić se odselili sa Kipra

Showbiz
0
Photo: Instagram/mirkavasiljevicofficial

Naime, iako su na Kipru bili zbog Vujadinovih poslovnih obaveza, Mirka je istakla da će uskoro morati da se sele i u Ljubljanu takođe zbog njegovih poslovnih angažmana, a kako je istakla trenutno uživa u Srbiji.

– Ja se ovde osećam kao da sam u Diznilendu, iskrena da budem, jer ja sam došla potpuno neplanirano sa Kipra, gde smo protekla tri meseca živeli tako što smo izlazili uz dozvolu SMS poruke. Pošaljete na kojoj ste opštini i razlog zbog čega izlazite, pa ako dobijete dozvolu, izađete i smete da budete napolju tri sata samo. Ukoliko vas uhvate u nekoj drugoj opštini kazne su novčane velike, maske moraju da se nose preko celog nosa, ako je ispod nosa, opet su novčane kazne. Ništa ne radi sem supermarketa i apoteka, tako da je moje sređivanje za supermarkete bilo posebno. I to ne idem u jedan, nego u četiri super marketa idem. Prala sam zavese u kući, sve jakne, patike – ispričala je na šaljiv način Mirka.A onda je ispričala i kako je izgledalo njihovo pakovanje za Srbiju.

– Nije baš u dva sata, ali bila je selidba u toku noći. Bio je to prošli četvrtak, gde je Vujadin dogovorio pozajmicu za Ljubljanu. U šest popodne smo otiši da radimo PCR testove, svima je bilo nemoguće pet PCR testova, svi su se hvatali za glavu, od šest do osam smo tražili gde ćemo to da uradimo, pritom ti testovi treba da nam stignu te večeri. Kada smo došli kući, Vujadin mi je rekao: "Ja sada moram da završavam papirološke stvari oko ugovora, ti počni da se pakuješ". Ja nisam znala odakle da krenem, da li da se smejem ili da plačem. Do šest ujutru smo se spakovali u 15 kofera i u osam ujutru smo krenuli za Beograd. Sad neko novo životno poglavlje do maja, pa ćemo videti šta ćemo i kako ćemo – zaključila je glumica emisiji "Šok Tok".
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz