Pretraži

,,ĐOLETU JE RAZBILA USTA“: Muž Tanje Savić je optužio da maltretira decu

Showbiz
0
Photo: Instagram/tanja_savic_private

Tanja Savić je nakon mukotrpne borbe pre nekoliko meseci dobila starateljstvo nad sinovima i dovela ih iz Australije u Srbiju. 

Međutim, Dušan koristi svaku moguću priliku da pevačicu predstavi kao lošu majku u medijima i da navodno nije podobna majka. 



Prema pisanju medija, on sada navodi kako Tanja fizički zlostavlja njihove sinove i ne dozvoljava im da se čuju sa njim. 

  • Sad su me deca pozvala, probudili su me jer je ovde četiri sata ujutro. Baš sam uznemiren. Tanja nije kod kuće. Njena sestra ih čuva. Našli su telefon koji im je oduzela. Kratko sam uspeo da pričam s njima. Zvali su me preko Vibera, međutim veza se prekinula – rekao je Tanjin muž i požalio se da Tanja navodno bije decu. 

  • Tanja je Đoletu razbila usta. Pokazao mi je, nisam uspeo da uslikam. Obojica plaču. Zatvorila su se u sobu – tvrdi suprug pevačice. 

Tanja nije bila iznenađena njegovim postupkom, jer kako kaže on od sebe želi da napravi javnu ličnost i žrtvu, a nju lošom majkom. 

  • Ja uopšte ne želim da se sa njim valjam u blatu. Nemam komentar, jer šta god da kažem, biće to španska serija – izjavila je pevačica i dodala:

  • Neću ništa demantovati jer bi to bilo kao da se pravdam, a sa druge strane, što više negiraš jedan deo publike veruje da je baš on u pravu. Dušan očajnički vapi za popularnošću, a da bi do toga došao, ne bira sredstva. Ja u tome neću učestvovati, a pogotovo neću dopustiti da moja deca trpe zbog toga.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz