Pretraži

ĐOLE ĐOGANI GAĐAO VESNU: Ona 30 puta gledala njegov snimak s drugom ženom

Showbiz
0
Photo: Instagram/djoganivesna

Pevačica, Vesna Đogani, progovorila je detaljnije o tome da je i sama bila šokirana videom u kojem je prikazano kako je muž Đole vara. 

Naime, ona je opisala neprijatnu situaciju u kojoj se našla, da je isti snimak vraćala 30 puta, a i kako je Đole prihvatio njenu reakciju.

"Oblio me hladan znoj! Pomislila sam šta je, bre, ovo?! Đole je bio u studiju, pa sam izgorela dok sam čekala da se vrati jer sam pomislila da su se poljubili. Prvo mi je prolazilo kroz glavu "Ne, ne mogu da verujem da mi je ovo uradio", a potom "Ma nema šanse, ne bi on to meni', pa onda "Nikad ne reci nikad, ali da ima tajnu vezu ja bih to osetila". Ne bi mogao da laže da sedi na dve stolice, jer ne ume da laže, a da se ne spetlja" – rekla je pevačica i otkrila kako je Đole reagovao kada su se prvi put videli nakon objave videa. "Kad je došao kući pitala sam 'Da li imaš nešto da mi kažeš?'. Rekao mi je da nema. To mi je bilo dovoljno. Mada, šta ti je moć ubeđivanja. Kada su na TV 30 puta vraćali taj poljubac, rekla sam mu: "Koliko gledam, sada i ja verujem da te je poljubila", a Đole uzeo novine da me gađa i kaže: "Ti nisi normalna" – otkrila je Vesna. 

Pevačica je dodala da je na društvenim mrežama nazivaju svakakvim imenima, jer je stala uz svog muža: "Ispod svake objave mi stiže da sam glupo žensko, glupača… ali ne smatram da oni vređaju mene, već da su to njihove frustracije i strahovi. Da me je Đole stvarno prevario ostavila bih ga, ja sam surova po tom pitanju, a i on ne bi ostao sa mnom da ima drugu" – zaključuje Vesna. 

Screenshot: Youtube/IDJTV

Screenshot: Youtube/IDJTV

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz